Forza Horizon 4 - megérkezett az autós battle royale

  • Írta: szlav
  • 2019. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
Bármennyire is szürreálisan hangzik, a mai nap folyamán battle royale-játékmódot kap a Forza Horizon 4. A The Eliminator során 72 sofőr esik egymásnak, közülük pedig csak egy kerülhet ki győztesként.

Ma délután ingyenes frissítést kap a Forza Horizon 4, melynek keretei közt bemutatkozik a The Eliminator, a játék saját battle royale-módja. A 72 fős, valószínűleg teljesen kaotikus ütközet első ránézésre hasonlít a PUBG és a Fortnite felállásához - egy hatalmas térképet láthatunk, amely bejárható játéktere egy egyre zsugorodó körrel tereli egybe a játékosokat.

Persze ez nem a Carmageddon, így nem egymás lezúzásán lesz a hangsúly. Valójában úgy juthatunk majd előre, ha párversenyre hívjuk a vetélytársainkat. A kör elején ugyanis mindenki egy gyengébb járművel indul, egy olyan régebbi darabbal, mint például az 1965-ös Mini Cooper, a meccs folyamán azonban fejlesztéseket, vagy akár teljesen új autókat is szerezhetünk - ezekhez mások kihívásával és legyőzésével juthatunk. Ideális esetben tehát a meccs végéig jutó versenyzők már igazi gépszörnyetegek volánja mögött ülhetnek, amelyekkel persze nem egyszerű a száguldozás az egyre szűkülő területeken.

A Forza Horizon 4 PC-n és Xbox One-on jelent meg, és mindkét platformon elérhető az Xbox Game Pass kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...