Corepunk - az izometrikus cyberpunk MMO

  • Írta: szlav
  • 2019. december 12.
  • Videó
Link másolása
A Corepunk bemutatóját nézve máris összecsordult a szánkban a nyál, hiszen az Artificial Core csapata a hagyományos MMORPG-k és a Diablo-szerű izometrikus akció-szerepjátékok tulajdonságait vegyíti egy futurisztikus cyberpunk környezetben.

Ha összekevernénk a World of Warcraftot és a Diablót, majd az egyveleget áthelyeznénk egy futurisztikus környezetbe, akkor valószínűleg a Corepunkhoz hasonló végeredményt kapnánk. Az Artificial Core játéka most kapta meg az első játékmenettel fűszerezett előzetesét, ami tökéletes rálátást enged arra, hogy hogyan is fest, ha az ARPG-harcrendszert MMO-közegben alkalmazzuk.

A játékban minden olyan elemet megtalálunk majd, amelyek elengedhetetlenek egy jó nyílt világú MMORPG-ben. A kalandjaink során kisebb falvakat, vagy akár egész városokat fedezhetünk fel, ahol rengeteg NPC vár minket küldetésekkel. A fejlődés során új képességeket szerezhetünk, karakterünket rengeteg eltérő build szerint erősíthetjük, és még saját felszerelést is kovácsolhatunk. A végcél pedig a hatalmas raidbossok legyűrése, vagy a többi játékos terrorizálása a nyílt PvP-nek köszönhetően.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, de a tervek szerint a Corepunk 2020 év végén láthat napvilágot.

2.
2.
Ganzer
#1: Jaja, de még a neked for speed-et is.
1.
1.
PapaYeti
Ezeknek az izometrikus játékoknak nagyon kellene valami reform mert a játékmenet itt is igencsak unalmasnak tünik. A diablo első részében még hihetetlen dinamikus és izgalmas volt imadttam... de azóta történt egy és más. Na majd az új dio elhozza a megváltást és újra naggyá teszi az izometrikus játékokat lekörözve a witcher 3 at.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...