TGA 2019: Készül a Fast & Furious: Crossroads

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazak voltak a pletykák, tényleg egy Halálos iramban-játékon dolgozik a Project CARS-sorozatot is jegyző Slightly Mad Studios. A Fast & Furious: Crossroadsban a sorozat néhány színésze is felbukkan majd.

A Fast & Furious: Crossroads 2020 májusában jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - akkor, amikor a filmsorozat új része is mozikba kerül.

A játékban Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Tyrese Gibson is szerepelni fog, mint Dom, Letty és Roman, ugyanakkor újoncokra is számíthatunk Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead) és Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: Chapter 3 – Parabellum) személyében.

A Bandai Namco és a Slightly Mad Studios közös munkája nonstop akciót és autózást ígér, ráadásul multiplayer módot is kapunk majd hozzá.

9.
9.
zimonyini
#7: Azért 7-et megnéztél belőle...
7.
7.
Neo1989
Nekem a Fast & Furious (filmben is) pont ugyanaz mint az Activision-nak a Call of Duty. Utóbbiból 2 volt össz ami tetszett a BO 1 meg a WW2.
Az F&F-et meg a 7-el befejeztem. Köszi.
6.
6.
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

Mármint ebből!
5.
5.
Abból is jöhetne egy nextgen változat!
4.
4.
Xbox classic-on jobban nézett ki Diesel :)
3.
3.
Emlékeztek még azokra a fos játékokra, amiket csak direkt azért csináltak hogy a filmek mellett legyenek? Ilyen a Quantum of Solace, Captain America Supersoldier, Bourne Conspiracy, meg mit tudom én mik voltak..na ez is pont ilyen szarnak néz ki :D
2.
2.
mdr88
Ennek így első ránézésre pontosan annyi értelme lesz, mint a filmeknek -.-
Nyilván az igazi fanbojok zabálni fogják, részemről nem érzem hiánypótlónak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...