Endzone: A World Apart - túlélni a világvégét

  • Írta: szlav
  • 2019. december 19.
  • Videó
A hagyományos városépítők és a posztapokaliptikus túlélőjátékok metszéspontján készül az Endzone: A World Apart. Nincs itt szükség zombikra vagy idegen lényekre: az atomháború és a klímaváltozás épp eléggé betett az emberiségnek.

A Banished óta egyre gyakrabban találkozunk olyan városépítő menedzsmentjátékokkal, amik nem félnek a játékos körmére csapni egy-egy meggondolatlan döntés után. Nem finomkodik az Endzone: A World Apart sem, hiszen a világot porba taszító atomháború és a klímaváltozás viszontagságai éppen elegendőek ahhoz, hogy a túlélők minden nap áldozatokat hozzanak a túlélésért.

A romokban heverő, üres világ önmagában sem túl barátságos, a legnagyobb ellenfelünk azonban egy láthatatlan gyilkos. Ez nem más, mint maga a sugárzás, amely lassan és alattomosan végez az óvatlanokkal. A víz, a föld, de maga a levegő is halált hoz - nem túl szép jövőkép ez!

Az Endzone: A World Apart 2020 tavaszán válik elérhetővé Steamen az Early Access program keretei között.

1.
Kawada
Hm. Érdekesnek tűnik. Tetszik a settlers 2-t idéző letisztult, egyszerű városmenedzsment (annak tűnik) és a posztapokaliptikus környezet keveredése.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...