Kipróbálható a Galaxy in Turmoil

  • Írta: szlav
  • 2019. december 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Többször értekeztünk már a Galaxy in Turmoilról, a Frontwire Studios rajongói kezdeményezéséről, amit eredetileg a klasszikus Star Wars: Battlefront-széria harmadik részének szántak. Most végre eljött az idő, hogy mindnyájan kipróbáljuk!

Játszható demót kapott a Galaxy in Turmoil. A Frontwire Studios eredetileg a 2000-es évek Star Wars: Battlefront-sorozatát folytatta volna házilag, ez azonban nem tetszett az EA-nek és a Disney-nek, így a fejlesztők kénytelenek voltak némileg átszabni a játékot, de az eredeti ihlet természetesen ettől függetlenül még ma is tetten érhető benne. A független projekt azóta is folyamatosan készül, mára pedig olyan magabiztossá vált a Frontwire, hogy közzétették a játék első szabadon játszható demóját, amit bárki letölthet a Steamről.

A próbaverzió bemutatja a játék jókora, 64 főt felvonultató csatáit, amelyek egyszerre zajlanak a talajon és az űrben is. A meccsek során négy karakterosztály közül válogathatunk mindkét oldalon - ezeket Invasion, Siege, Domination és hagyományos Team Deathmatch játékmódokban eresztik egymásnak a fejlesztők.

 


A Frontwire egy új Kickstarter-kampányt is indított a játék támogatására: a csapat félmillió dollárt szeretne összekalapozni egy hónap alatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...