Íme, a Kerbal Space Program atyjának új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Felipe "HarvesteR" Falanghe, a Kerbal Space Program atyja egy új fejlesztőcsapat élén vágott bele a következő projektjébe. A koncepció hasonló lesz, ezúttal viszont modellrepülőket építhetünk majd.

Balsa Model Flight Simulator néven fut majd Felipe "HarvesteR" Falanghe új projektje, amelyben modellrepülőket építhetünk majd, méghozzá nyilván olyan aprólékossággal, ahogy a Kerbal Space Programban is elmerülhettünk. (Zárójelben: a Kerbal Space Program második részét nem az eredeti fejlesztők készítik.)

Ahogy az a bemutatkozó előzetesben is látható, a repülőnk testreszabására végtelen mennyiségű csúszkát és beállítási lehetőséget kapunk, és ha ez nem lenne elég, még modtámogatás is lesz, amely révén a rajongók jóvoltából további alkatrészeket, na és persze komplett repülőket, pályákat és játékmódokat tölthetünk le.

A kész munkánkat természetesen meg is reptethetjük, versenyezhetünk és dogfightolhatunk vele, és még egy sandbox mód is rendelkezésünkre áll, ahol egyedül és tizenöt másik játékossal együtt is hasíthatunk a levegőben. A tartalomra az egyjátékos kampány teszi fel a koronát, itt különböző kihívásokat teljesíthetünk, amelyekért mindenféle jutalom és fejlesztés üti majd a markunkat.

A rossz hír az, hogy a játékra még viszonylag sokat kell várnunk, az Early Access-verzió is csak a nyáron rajtol el.

1.
1.
Rókalesőcipő
Balsa egy falu, Gávavencsellő és Szabolcs között félúton. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...