A Universal viheti tovább a LEGO-filmeket

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint véget ért a LEGO és a Warner Bros. közös munkája, a jövőben a Universal Pictures szállíthatja a LEGO-filmeket. Dan Lin állítólag a stúdióváltás ellenére is visszatér.

A Variety úgy tudja, a jövőben sem maradunk LEGO-filmek nélkül, az adaptációkat azonban már nem a Warner Bros., hanem a Universal Pictures szállítja majd. A The Hollywood Reporter szerint a LEGO és a Warner megállapodása idén ősszel ért véget, az építőkockás cég a legutóbbi két film eredményei után döntött úgy, hogy ideje újragondolni azt. Állítólag többen is bejelentkeztek az exkluzív szerződésért, végül azonban a Universal lehet a befutó.

A Universal és a LEGO előző közös munkája.

A Universal állítólag nagyobb szabadságot kap majd az adaptációk elkészítésénél, úgy tudni, a stúdió animációs karakterekkel feltöltött élőszereplős filmeken is gondolkodik. A Universal és a LEGO együttműködése egyébként nem előzmény nélküli, elvégre már készítettek egy közös animációs minisorozatot a Nickelodeon számára a LEGO Jurassic World alapján. További érdekesség, hogy a warneres LEGO-filmek producere, Dan Lin annak ellenére térhet vissza a jövőben, hogy neki elvileg szerződése van a céggel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...