Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2019. december 24.
  • Érdekesség
Ez az év is eltelt, ideje, hogy kicsit lassítsunk, hátradőljünk és szusszanjunk egyet az ünnepek alatt. Boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!

Ahogy azt már megszokhattátok, a következő napokban valamivel csendesebb lesz a GK , a játékfejlesztők és mi is pihenünk egy kicsit. Persze nem tűnünk el teljesen, van a csőben még néhány publikálásra váró tesztünk, és évzáró anyagokkal is készülünk nektek.

Nem maradt más hátra, minthogy békés, boldog karácsonyt kívánjunk nektek! Legyen benne sok szeretet, család, halászlé, bejgli meg videojáték, és tetszés szerint gondoljatok ide minden mást a nagy közhely-gyűjteményből.

A Gamekapocs-szerkesztőség

66.
Juha
#58: Viszont kívánom, így karácsony után. Sajnos eltolódott egy rossz irányba az egész ünnepi mizéria: mit vegyünk, ők vajon mit adnak, legyen kb. abban az értékben, (pedig ő 8 millát keres egy évben, én jó, ha 4-et. És pont ezért ő vesz kisebb ajándékot, hogy ne sértsen meg, nekem meg ráment az összes tartalékom, stb.)
Mi is megbeszéltük, hogy szűk családon kívül csakis gyerekeknek minimális ajándék. De mindig van egy-két lázadó családtag, aki odaad egy párszázas tusfürdőt neked, aztán egy év múlva te veszel neki is, mert vett, erre ő van meglepődve, hogy nem vett semmit. És utána megint mindenki veszi a drágább cuccokat, hogy "ne égjen be" a következő ajándékkal.

Ezért találták ki az ünnepeket, és ezért válik személytelenné az összes. Ha egy lenne 5 évente, akkor az ünnep is lehetne, de húsvét, nőnap, anyák napja, pünkösd, valentin-nap, mindenszentek stb., nem említve a "történelmi ünnepeket".
Senkit sem akarok megbántani, de tény, hogy az ilyen, akár egy (EGY!)napos ünnepek előtt is sokszoros a forgalom a kiskereskedelemben. Akkor ezek szerint az emberek többsége nem lát egy-két napnál tovább.
Sebaj, én legalább végigvihetem a Witcher 1-2-3-at talán a homeoffice mellett :-)
65.
Őrnagy
Annyi programom volt mostanában, hogy elfelejtettem a Gamekapocs szerkesztőinek és olvasóinak boldog karácsonyt kívánni.
Úgyhogy mindenkinek boldog december 28-át kívánok! Akiket bírok, azoknak a többi napjuk is legyen boldog!
Amúgy jó kis közösség ez, bírlak titeket. Köszi a sok infoért.
64.
Yanez
#63: Te itt? Merre evett a penész, hogy nem láttalak eddig? Amúgy üdv cimbora!
63.
Caleon
62.
delphijos
#58: Ez a komment viszont tényleg emelte a karácsony fényét. Ja, nem.
61.
frankdelgado
#57: Na tessèk, egyszer àtjön a poèn, azt a nagytudàsu moderàtor meg kigyomlàlja. .nem tudom,hogy vannak ezek összerakva.....:)
60.
Ultimate
#58: Métely mi? Ennyit arról hogy nem Kunhalmi Pacsirta egyik regje vagy.:D
Nem volt vita. Ellenben ezzel a kis kommenteddel nyilván ez volt a célod csak lefosom. És te papolsz itt arról mit jelent a karácsony pacsirta? Megszületett az év vicce...:D
59.
Machiavelli
Kellemes ünnepeket kívánok minden GK tagnak!
58.
sanyikatarzan
Mindenki tudja kinél mit jelent a karácsony. Aki beírja, hogy csak ajándékok, meg képmutatás, azok igazi szánalmas valamik, kik képesek ez alatt a békés poszt alatt is vitát indítani. Ezt a drogger ultimételyt ki kéne már innen hajítani a rákba.
57.
Ultimate
#56: Nem fog semmit jót röhögtem.:)
56.
Oldman
55#
Amit te most kapni fogsz Ultitòl, azt nem fogod kiplakàtolni.
Modik, kèszüljetek! :)
55.
frankdelgado
54.
kamgecam
#50: Semmi baj ezzel! Nem az a lényeg hanem hogy együtt vagytok!:)
53.
kamgecam
#51: Hihetetlenül szerencsésnek tartom magamat és hálás vagyok hogy 40 évessen még mindig meglátogathatom kis családommal, kisfiammal, feleségemmel a szüleimet és két testvéremwt akik szintén családosak. Nagyon meghitt és megerősítő érzés hogy mindnyájan együtt lehetünk és megélhetjük hogy munden nehézség vagy sérelem ellenére szeretjük egymást. Újból gyermeknek érezhetem magam én is. :)
52.
kamgecam
#51: Hihetetlenül szerencsésnek tartom magamat és hálás vagyok hogy 40 évessen még mindig meglátogathatom kis családommal, kisfiammal, feleségemmel a szüleimet és két testvéremwt akik szintén családosak. Nagyon meghitt és megerősítő érzés hogy mindnyájan együtt lehetünk és megélhetjük hogy munden nehézség vagy sérelem ellenére szeretjük egymást. Újból gyermeknek érezhetem magam én is. :)
51.
kamgecam
#48: A mi családaink megbeszélték hogy csak a gyerekeknek veszünk ajándékot. Egymásnak pedig a karácsonyi vacsora meghívás az ajándék és hogy együtt vagyunk, együtt ünnepelünk. : )
50.
delphijos
#49: “Egyébként a mi famíliánk már évek óta megbeszélte, hogy Karácsonykor csupán jelképes összegű ajándékokat adunk egymásnak.”

Nálunk is pont ez van....
49.
Oldman
Ultimate!
Az őszinte szókimondó emberek mindig ès mindenhol unszimpàtiàt váltanak ki az emberekből, hiszen akarva akaratlan a véleményükkel egyes embereket meg tudnak bántani. Sok esetben a stílussal van gond, nem kimondottan a mondanivalóval. Sok igazság van abban amit szoktál írni, de a túlzottan nyers szóhasználatod nem egy esetben kiveri a biztosítékot.
Egyébként a mi famíliánk már évek óta megbeszélte, hogy Karácsonykor csupán jelképes összegű ajándékokat adunk egymásnak. Hétköznap meg megvesszük ami kell, így minden nap Karácsony van. :)
48.
Ultimate
#43: Pontosan. Aztán magára ismer az magára ismer aki meg nem az nem.
De ettől a karácsonyi képmutatástól amivé az egész ünnep vált.... Semmi másról nem szól már a karácsony az emberek színe javánál csak féktelen pénzköltés ajándékokra meg nevetséges képmutatás. Olyan mint a tolvajgyilkos nyakában az aranykereszt meg a templomba járás....Ma mindenkinek boldog karácsonyt meg mindenkit szeretek meg bocsánat. Holnap meg tolja tovább amit eddig. Ezzé vált, de minden tiszteletem a kivételnek.

Kawada nem általánosítani akartam csak sok emberből ez ömlik - itt is.
47.
Obi Wan Kenobi
#34: Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy neked miért jó elrontani mások hangulatát? Tavaly is ez volt és előtte is, nem érzed még unalmasnak? Mert mi kurvára igen.
46.
frankdelgado
Boldog Karàcsonyt! Amúgy meg dögöljön meg a szomszèd tehene is...
45.
kamgecam
#40: Ha rám gondolsz nem áll szándékomban senkivel sem smúzolni. Nincs belőlle hasznom. Van életem, nem szándékozom a gk semmilyen karriert elérni. Van pár arc akit kedvelek itt akik normálisak és emberségessek. Mivel képessek beismerni ha tévedtek, vagy elfogadni ha más téved, képesek a megbocsátásra, emberi kapcsolatokra. De megértem ha pikkelsz rám, bennem nincs irányodban harag, sőt bocsánatot kérek hogy a múltban megbántottalak és neked is öszintén kívánok áldott, békés és boldog Karácsonyt szeretteid körében!
44.
Kawada
#43: Nem mondom, hogy nincs igazság, de én nagyon általánosnak éreztem a megfogalmazást, hogy kb. aki már Boldog Karácsonyt kíván a másiknak, már álszent szar, de lehet én értelmeztem rosszul.
43.
delphijos
#41: Azért abban van igazság - annak ellenére hogy én nem állok ennyire cinikusan a karácsonyhoz - hogy aki egész évben nyomja a “cicaharcot” annak nem hiszem hogy a karácsony miatt “kinyílik a szeme” , de csak ilyenkor. Aztán folytatja tovább.... Ez szerintem is inkább a “karácsonyi képmutatás” mint “karácsonyi megvilágosodás”
42.
Ultimate
#41: Nem csak szimplán nem vagyok képmutató. Rosszul közelíted.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...