Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2019. december 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Ez az év is eltelt, ideje, hogy kicsit lassítsunk, hátradőljünk és szusszanjunk egyet az ünnepek alatt. Boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!

Ahogy azt már megszokhattátok, a következő napokban valamivel csendesebb lesz a GK , a játékfejlesztők és mi is pihenünk egy kicsit. Persze nem tűnünk el teljesen, van a csőben még néhány publikálásra váró tesztünk, és évzáró anyagokkal is készülünk nektek.

Nem maradt más hátra, minthogy békés, boldog karácsonyt kívánjunk nektek! Legyen benne sok szeretet, család, halászlé, bejgli meg videojáték, és tetszés szerint gondoljatok ide minden mást a nagy közhely-gyűjteményből.

A Gamekapocs-szerkesztőség

66.
66.
Juha
#58: Viszont kívánom, így karácsony után. Sajnos eltolódott egy rossz irányba az egész ünnepi mizéria: mit vegyünk, ők vajon mit adnak, legyen kb. abban az értékben, (pedig ő 8 millát keres egy évben, én jó, ha 4-et. És pont ezért ő vesz kisebb ajándékot, hogy ne sértsen meg, nekem meg ráment az összes tartalékom, stb.)
Mi is megbeszéltük, hogy szűk családon kívül csakis gyerekeknek minimális ajándék. De mindig van egy-két lázadó családtag, aki odaad egy párszázas tusfürdőt neked, aztán egy év múlva te veszel neki is, mert vett, erre ő van meglepődve, hogy nem vett semmit. És utána megint mindenki veszi a drágább cuccokat, hogy "ne égjen be" a következő ajándékkal.

Ezért találták ki az ünnepeket, és ezért válik személytelenné az összes. Ha egy lenne 5 évente, akkor az ünnep is lehetne, de húsvét, nőnap, anyák napja, pünkösd, valentin-nap, mindenszentek stb., nem említve a "történelmi ünnepeket".
Senkit sem akarok megbántani, de tény, hogy az ilyen, akár egy (EGY!)napos ünnepek előtt is sokszoros a forgalom a kiskereskedelemben. Akkor ezek szerint az emberek többsége nem lát egy-két napnál tovább.
Sebaj, én legalább végigvihetem a Witcher 1-2-3-at talán a homeoffice mellett :-)
65.
65.
Őrnagy
Annyi programom volt mostanában, hogy elfelejtettem a Gamekapocs szerkesztőinek és olvasóinak boldog karácsonyt kívánni.
Úgyhogy mindenkinek boldog december 28-át kívánok! Akiket bírok, azoknak a többi napjuk is legyen boldog!
Amúgy jó kis közösség ez, bírlak titeket. Köszi a sok infoért.
64.
64.
Yanez
#63: Te itt? Merre evett a penész, hogy nem láttalak eddig? Amúgy üdv cimbora!
63.
63.
Caleon
62.
62.
delphijos
#58: Ez a komment viszont tényleg emelte a karácsony fényét. Ja, nem.
59.
59.
Machiavelli
Kellemes ünnepeket kívánok minden GK tagnak!
58.
58.
sanyikatarzan
Mindenki tudja kinél mit jelent a karácsony. Aki beírja, hogy csak ajándékok, meg képmutatás, azok igazi szánalmas valamik, kik képesek ez alatt a békés poszt alatt is vitát indítani. Ezt a drogger ultimételyt ki kéne már innen hajítani a rákba.
54.
54.
kamgecam
#50: Semmi baj ezzel! Nem az a lényeg hanem hogy együtt vagytok!:)
53.
53.
kamgecam
#51: Hihetetlenül szerencsésnek tartom magamat és hálás vagyok hogy 40 évessen még mindig meglátogathatom kis családommal, kisfiammal, feleségemmel a szüleimet és két testvéremwt akik szintén családosak. Nagyon meghitt és megerősítő érzés hogy mindnyájan együtt lehetünk és megélhetjük hogy munden nehézség vagy sérelem ellenére szeretjük egymást. Újból gyermeknek érezhetem magam én is. :)
52.
52.
kamgecam
#51: Hihetetlenül szerencsésnek tartom magamat és hálás vagyok hogy 40 évessen még mindig meglátogathatom kis családommal, kisfiammal, feleségemmel a szüleimet és két testvéremwt akik szintén családosak. Nagyon meghitt és megerősítő érzés hogy mindnyájan együtt lehetünk és megélhetjük hogy munden nehézség vagy sérelem ellenére szeretjük egymást. Újból gyermeknek érezhetem magam én is. :)
47.
47.
Obi Wan Kenobi
#34: Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy neked miért jó elrontani mások hangulatát? Tavaly is ez volt és előtte is, nem érzed még unalmasnak? Mert mi kurvára igen.
46.
46.
frankdelgado
Boldog Karàcsonyt! Amúgy meg dögöljön meg a szomszèd tehene is...
39.
39.
rossitibi
Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
38.
38.
kamgecam
#37: +1 Öszintén szánom azokat akik ilyenkor is régi sérelmeiket hozzák fel. Milyen életűk lehet?
37.
37.
Yanez
#35: Teljesen egyetértek! +1
35.
35.
hedzsooo
#34: Szerintem ez egy igen idegesítő és egyben igen lehangoló hozzáállás... Számomra túlzottan cinikus.

Kb. mint SLi linkelt videója a 27-es kommentben...

Mindenki így állna pl. a Karácsonyhoz, tényleg nem sok szép lenne benne.

Az, hogy mások esetleg milyen negatív dolgot csinálnak éppen bizonyos éves események, ünnepek, vagy bármilyen hétköznapi fordulatok során, nem kellene befolyásoljon téged, vagy bárkit abban hogy te/mások hogyan állnak az adott dologhoz.

Ha pl. a Karácsonyt azért nem szereted mert sok ember tud tuskó lenni Karácsonykor is, az már régen rossz szerintem...
34.
34.
Extol
Karácsony a legálszentebb ünnep az összes közül. Hányingerem van a képmutató szeretetdömpingből, hogy ilyenkor mindenki a cukormázas álarcában feszít meg adományoz pár száz forintot ide-oda hogy bemesélhesse magának nem is vagyok akkora sz*r ember
33.
33.
logic5
#27: Ezúton gratulálok... Édes istenem :D
32.
32.
delphijos
Az Xbox , a Ps , meg a Nintendo ül az asztalnál. A pc behozza a levest, és azt mondja:
- Jövőre is fejjük meg őket.
31.
31.
hedzsooo
#27: ...És ne vegyél levegőt sem, mert az meg szennyezett, rádásul arrol is csak a nagy cégek tehetnek, te vagy én tuti nem... XD

Hagyjuk már a maszlagok linkelését, inkább élvezzük a Karácsonyt, amíg van... :-)))
30.
30.
sanyikatarzan
Boldog karácsonyt küldök mindenkinek aki szereti!
29.
29.
#26: "Boldog Gamingel"

..és Búcsú mit csinál?
28.
28.
Drazhar
Boldog Karácsonyt a stábnak és a közösségnek is!
ui: várjuk az évösszegző horror listát :D
27.
27.
SLi
https://youtu.be/vsBOjfUpThw?t=85
26.
26.
xICEMANx
Boldog Gamingel Teli Karácsonyt Mindnekinek! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...