A Marvel Studios már a Deadpool 3-on dolgozik

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 27.
  • Cooltúra
Miután a Disney felvásárolta a Foxot, sokáig bizonytalan volt, hogy mi lesz a stúdió képregény-adaptációinak a sorsa. Nos, a Deadpool-rajongók megnyugodhatnak, Ryan Reynolds sorozata visszatér, méghozzá a Marvel Studios felügyelete alatt.

Ezt maga a színész erősítette meg a Live with Kelly and Ryan című műsorban. Reynolds szerint gőzerővel dolgoznak, és "a teljes csapat" visszatér, további részleteket azonban már nem árult el a készülőfélben lévő projektről, így azt sem tudni, hogy a Marvel megpróbálja-e becsatornázni a folytatást a filmes univerzumába.

Jó hír viszont, hogy a Deadpool 3 valószínűleg megmaradhat felnőtteknek szóló, R-kategóriás mozinak, legalábbis ha hihetünk Paul Wernicknek, a Deadpool-filmek társírójának, akkor a Marvel zöld utat adott nekik, hogy a már megkezdett stílusban folytassák a sorozatot. A mostani bejelentés egyébként nem előzmény nélküli, hogy Reynolds épp ekkortájt posztolt egy fotót a Marvel Studios főhadiszállásáról, ami már biztató előjel volt arra, hogy Deadpool visszatérhet.

20.
kopic
#18: Jaja. A 2. amúgy nekem is jobban tetszett.
18.
br1Koo
Nekem a második jobban tetszett, jobb poénok voltak benne szerintem, meg az egész film jobban össze volt pakolva mint az elsõ. Azt meg elképzelhetetlennek tartom, hogy Deadpool a többi Marvel karakterrel pózoljon. Elvesztené az MCU a hatalmas rajongótáborát ha a szülõk nem vinnék be a gyereket a 18-as besorolás miatt, vagy ami valószínűbb hogy Deadpoolt herélnék ki, csak annak meg nem lenne értelme.
17.
amadeusz gyermeke
14.
Obi Wan Kenobi
#13: Valószínűleg az emberek már nem tudják hova tenni a véleményt, vagy csak szimplán tényként fogják fel, ha nem rakod elé a "szerintem" szót. Néha már azt se gondolom hogy ehhez érettség kell, annyi ilyen van, inkább érzem egy generáció kórjának, de megadom az esélyt Logic kollégának a fejlődésre.

Nekem egyébként mind a kettő Deadpool nagyon tetszett, bár igaz hogy én még az erőltetett poénokon is nevetek. Viszont ha J.J. Abrams lemásolta az Új reményt, akkor a Deadpool 2 rendezője pofátlanul ellopta a teljes első részt, annyira megegyezik egymással a két rész. Furcsa hogy ő nem kapta annyira a nyakába a szar lavinát.
11.
logic5
Na itt is összejöttek a szekértők, úgy látom :D Vicc már amit műveltek, de komolyan.
9.
SLi
Nagyon rossz volt már az első is, van ami jobban működik képregény formátumban mint a nagy vásznon
Deadpool nagyon jó comedic relief, meg mellékszereplő akár filmen is de max ennyi
3.
Obi Wan Kenobi
Ez a kettő komment nagyon szép egymás alatt.
2.
Yanez
Amilyen szórakoztató volt az első kettő, simán jöhet még minimum egy!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...