Egymillió példánynál jár az Untitled Goose Game

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 2.
  • Biznisz
Az Untitled Goose Game-et kiadó Panic jelentette be, hogy a játékipar legidegesítőbb libájának kalandjaira mára több mint egymillióan voltak kíváncsiak. Óriási szám ez a projekt kaliberéhez mérten.

Óriási siker az Untitled Goose Game, a játékot kiadó Panic bejelentése szerint a projekt ma már több mint egymillió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ehhez a fejlesztésnek jó három hónapra volt szüksége.

Az Untitled Goose Game eredetileg PC-re (mint Epic Game Store-exkluzív) és Nintendo Switchre jelent meg, majd az ünnepek előtt PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét tette. A számokon még dobhat a steames debüt, amire valószínűleg idén ősszel kerülhet sor.

10.
Kawada
#8: Odyssey-re gondolsz szerintem (ha nem, kerüld el messzire...). Az Origins annyira nem kényszerített grindra. Ott el tudtál menni szintekkel a küldik mellett és visszatérve 1-1 side questhez pikk-pakk lenyomtad az ellent és heló. Az Odyssey undorító ezen a téren, az folyamatosan a szinteden tart mindent, talán 3-4 szintet el tudsz menni, ha az optionsben beállítod.

Az originsnek mondjuk velem szerencséje volt, mert olyan szinten imádtam a világát, a környezetet, hogy nagyon ritka, hogy én ennyire élvezek puszta mászkálást és nonszensz gyűjtögetős szarakodást.
9.
Kawada
#6: Pitya. Nem örülök, hogy billentyűzetet adtak megint a pszichiátrián a kezeidbe. Ki szólt hozzád? Bár ha megszólítva érezted magad, az rólad árulkodik, mert magadra vetted.
8.
Ooorky
#7: Assassin's Creed Origins-t is amiatt hagytam félbe, qvára elegem lett az értelmetlen grind-olásból (vagy fizessek ugye...).
7.
MűszálasLőrinc
#3: Az biztos.
Csak már egy rohadék falteniszben is skill fa van meg xp lassan....
Érdekes hogy egy ember értette vagy akarta érteni....
6.
MűszálasLőrinc
#5: Látom már hó elején elfogyott az agyalágyulás gátlód.
Senki nem mondott olyat amit írsz.
A #4. komment meg is magyarázza a lenyeget, de neked még így is magas mint tehénnek az eperfa.
5.
Kawada
#4: Aki ma nem talál az igényeinek megfelelő játékot, az nem keres eléggé (finoman próbáltam elmondani, hogy hülye).
4.
Heldengeist
#3: Abban igaza van, hogy minden játékba belenyomnak valami hülye skill fát, ha kell, ha nem. Mindeközben az AAA RPG-k meg olyan szintre butulnak, hogy egyik-másik már megkülönböztethetetlen a sima akciójátékoktól.
3.
GAMEROD
#1: Normális ember nem erőltet magára olyan dolgot amit nem szeret.
2.
Darksiders84
Ezen a játékon én is meglepődtem hogy milyen kis egyszerű és mégis hogy elvagyok vele mondjuk túl sokat még nem játszottam vele.
1.
MűszálasLőrinc
Nem csodálom.
Több ötlet van benne mint az utóbbi pár év összes aaa cimében összesen.
És plusz extra, hogy nincs benne egyetlen egy fosladék rpg elem sem.
Már minden normális embernek okádhatnékja van tőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...