The Lord of the Rings - Gollum - az első részletek

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 6.
  • Hír
Link másolása
Az Edge magazin legfrissebb száma szállította az első részleteket a Daedalic Entertainment fejlesztésében készülő Gyűrűk Ura-játékról, a The Lord of the Rings - Gollumról. Lássuk őket!

Persze túl sok apróságra ne számítsatok egyelőre, hiszen a The Lord of the Rings - Gollum megjelenése csak 2021-ben várható PC-re és a következő generációs konzolokra, azonban már így is kezd körvonalazódni, hogy mit ígér nekünk a kalandjátékokra szakosodott fejlesztőcég Gollamot főszerepeltető adaptációja.

Azt például már most megerősítették a srácok, hogy a főhős egyedi dizájnt kap majd, nem Andy Serkis karakteréről mintázzák majd. A történet néhány évvel a regények eseményei előtt játszódik majd, ennek megfelelően olyan mellékszereplők is helyet kapnak majd benne, mint Thranduil, Legolas édesapja.

A Gollum egy lopakodós játék lesz egyébként, ahol olyan helyszíneket járhatunk majd be, mint például Barad-dûr. A gyűrűlidércek szintén fontos szerephez jutnak, így jó eséllyel legtöbbször előlük bujkálunk majd - a készítők szerint ők nem néznek ki olyan menőn, mint Peter Jackson filmjeiben, de legalább is itt is törekedtek arra, hogy egyedi külsőt kölcsönözzenek nekik.

3.
3.
NathanDrake
Hasonló játékra lehet számítani mint amilyen a Styx?
2.
2.
mohaneji
#1: Tenyleg kàr, viszont annak erősen örülök hogy lesz LOTR jàtek
1.
1.
kastorhun
Hatalmas kár hogy nem használhatják fel a filmek dizájnjait.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...