Új mobilos Final Fantasy XV-MMO készül

  • Írta: szlav
  • 2020. január 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem ez az első hasonló próbálkozás, de talán ez a legambiciózusabb. Mobilkészülékekre költözik a Final Fantasy XV alternatív univerzuma. A játék először Kínában, később pedig nyugaton is megjelenik.

A Square Enix nem engedi még el a Final Fantasy XV történetét, sőt! A koreai JSC Gamesszel és a kínai GAEA Mobile-lal társulva ugyanis új MMORPG-t készítenek. Az egyelőre csak Final Fantasy XV Mobile néven futó projekt már évek óta készül, az Unreal Engine 4-et használja, és ha minden igaz, akkor még az év első felében trailert is kapunk róla. 

Habár a Square célja az, hogy a Final Fantasy XV konzolos változatának megfelelő élményt nyújtson a mobilos verzió is, az új játék sokban eltér majd az eredetijétől. A történet az alapjáték univerzumával párhuzamosan, egy alternatív idősíkon játszódik majd, így számos újdonságra számíthatunk. A világ sem olyan lesz, mint ahogy azt megszokhattuk: teljesen új, teljes értékű régiókat járhatunk majd be, amelyek nyilván teljesen új sztoriszálakat is tartogatnak.

Nem ez az első mobilos FFXV-próbálkozás. A rajongók korábban már játszhattak a Final Fantasy XV: New Empire birodalomépítőjével vagy a Final Fantasy XV: Pocket Editionnel, ami egy teljesen egyedi, chiibi dizájnnal próbálta átadni a népszerű szerepjáték élményét.

1.
1.
Thor Vath
Inkább a Final Fantasy XVI-ot nyomnák már meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...