Dragon Ball Z: Kakarot - így fejlődnek Gokuék

  • Írta: szlav
  • 2020. január 8.
  • Videó
Link másolása
Mindenki számára fontos a testi és szellemi tréning, na meg persze az egészséges étkezés - még akkor is, ha az ember valójában egy szupercsillagharcos űrlény. A Dragon Ball Z: Kakarot legújabb előzetese bemutatja a játék fejlődési rendszerét.

Egy hét múlva már mindannyian nekivághatunk a Dragon Ball Z: Kakarot történetének, de a Bandai Namco még a premier előtti utolsó napokra is készült friss látnivalókkal. A japán nyelvű YouTube-csatornájukon korábban már megosztottak egy hasonló videót, most viszont az angolt értők is jobban átláthatják, hogyan működik majd a játék fejlődési rendszere.

Goku és barátai nem csak a folytonos bunyózással válhatnak erősebbé. A játék nyílt világát kutatva energiát adó gömböket gyűjthetünk, amelyeket aztán különféle fejlesztésekre válthatunk. Fontos lesz jó kapcsolatot tartani a történet szereplőivel, hiszen a klasszikus értelemben vett közösségi hálózat kiépítése újabb képességek feloldásához vezet.

A százalékos statisztikáinkat növelhetjük evéssel is, ha pedig akcióra vágyunk, akkor részt vehetünk mentális gyakorlóküzdelmekben, amelyek új kombókat és különleges támadásokat nyitnak fel.

A Dragon Ball Z: Kakarot január 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...