Újabb előzetesen a Birds of Prey

  • Írta: szlav
  • 2020. január 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Harley Quinn nem tűri túl jól a Jokerrel való szakítását. Arkham egykori pszichiátere februárban felforgatja egész Gothamet egy csapatnyi vérszomjas hölgyeménnyel az oldalán. Nézzük meg a legújabb előzetest, ami betekintést enged ebbe az őrületbe!

Joaquin Phoenix Jokere után nem is képzelhetnénk el ennél extrémebb ugrást. Harley Quinn szólóperformansza, a Birds of Prey hangulatában és tempójában is teljesen eltér majd Todd Phillips morózus filmjétől, de ezt a színes, hangos, folyamatosan pörgő őrületet el is várjuk a kissé megzakkant Harleen Quinzeltől.

Margot Robbie egyébként elárulta, hogy ez a féktelen eszementség mindvégig végigkíséri majd a filmet, mégpedig nem is ok nélkül. A történetet ugyanis a főszereplő szubjektív szemszögéből ismerhetjük meg, Harley Quinn pedig nem egy kifejezetten megbízható narrátor - elképzelhetjük tehát, hogy a "valós" történteket erősen kiszínezve tálalja majd a film.

A Birds of Prey, azaz a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) február 6-án kerül a mozikba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...