Elhagyja az Early Accesst a Dota Underlords

  • Írta: szlav
  • 2020. január 10.
  • Letöltés
Link másolása
Habár a Valve saját auto battlerje valamelyest háttérbe szorult az eredeti Auto Chess és a Riot-féle Teamfight Tactics mellett, a jövő hónapban érkező 1.0-s frissítés kellő lendületet biztosíthat a felzárkózáshoz.

A Valve a némileg stagnáló érdeklődés ellenében is becsületesen csiszolgatja a Dota Underlords Early Access-verzióját - olyannyira, hogy lassan készen állnak a hivatalos megjelenésre is. A játékosok még egyetlen frissítésre várnak, amely amellett, hogy bemutat egy új hőst, az ígéretek szerint közel tökéletes szintre hozza az egyensúlyt. Az ezt követő patch pedig már a hivatalos megjelenést jelölő 1.0-s lesz.

 

Az utóbbi, februárban érkező frissítés elhozza a Dota Underlords első rangsorolt szezonját, egy battle pass-rendszert, frissül a felhasználói felület és heti rotációra kerülnek a játék hősei és azok felszerelései.

Mi szurkolunk, hogy a nagy patch meghozza azt a kellő vérfrissítést, amire szüksége van a játéknak. A Steam Charts adatai szerint a kezdeti roham után a játék mára elveszítette a közönsége 90 százalékát - reméljük, hogy a projekt nem jut majd az Artifact sorsára!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...