Jar Jar Binks újra színre lép?

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Meg nem erősített pletykák szerint a Disney+ kínálatába készülő Obi-Wan Kenobi-sorozat képkockáin visszatér mindenki „kedvenc” gunganje, Jar Jar Binks. Ami talán még ennél is meghökkentőbb, hogy szakálla is lesz.

Ahogyan az Obi-Wan Kenobi-sorozat kezd valósággá válni, és megkezdődött az apróbb történeti és vizuális részletek kidolgozása, szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint George Lucas több legendás karaktere is visszaköszön majd a sorozatban. Ilyen lesz például Jar Jar Binks is, aki a híresztelések szerint Obi-Wanhoz hasonlóan szakállat fog növeszteni.

A hír egyébként a Making Star Wars oldal főszerkesztőjétől származik, aki a fenti videóban még további meg nem erősített részleteket is elárul a sorozatról. Arról viszont egyelőre még pletyka szintjén sincs információnk, hogy a karaktert ismét Ahmed Best kelti-e életre. Az előzménytrilógiában még boldogan bújt Jar Jar bőrébe, ám a rengeteg negatív visszajelzés miatt a színésznek súlyos depresszióval kellett megküzdenie, így visszatérése még igencsak kérdéses.

Az Obi-Wan Kenobi történetére fókuszáló sorozat forgatási munkálatai 2020 nyarán kezdődnek meg, reméljük, addigra már mindenki számára kiderül, hogy valóssággá válik-e a nagy visszatérés.

1.
1.
Obi Wan Kenobi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...