Hónapokat csúszik a Marvel's Avengers

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 14.
  • Csúszás
Link másolása
Szomorú hírrel szolgálhatunk a Marvel-rajongók számára, a Square Enix és a Crystal Dynamics ugyanis az imént bejelentette, hogy a tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg májusban a Bosszúállók-játék.

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg május 15-én a Marvel's Avengers. A játék PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára készül, a premierre azonban a jelenlegi állás szerint csak szeptember 4-én kerül sor.

A készítők bejelentése szerint a céljuk az, hogy a definitív videojátékos Bosszúállók-élményt szállítsák le a rajongóknak, amely egyszerre vonultat fel egyjátékos kampányt, kooperatív küldetéseket és a megjelenés után is folyamatosan frissülő tartalmat. Ehhez azonban extra fejlesztési időre van szükségük, így a következő hónapok a játék polírozásával fognak telni.

8.
8.
#6: En meg az elejere emlekszem, hogy mik ezek a karakterek, hogy neznek ki? Amugy Kamala Khan se egy huu de nagy karakter, hogy vele akarjon mindenki jatszani. Lehetett volna masvalakit beletenni elsonek szerintem.
7.
7.
Duken
Helyes! Inkább mint hogy félkészen adják ki!
6.
6.
Yanez
#5: Amit én olvastam és láttam videókat, ott pont hogy jól fogadta a többség, ergo szerintem még jobban is, mint amire számítottak. Ez több, mint egy hónapja volt, azóta lehet változott valami, de az is lehet én tudok rosszul valamit.
5.
5.
Drazhar
#4: Nem gondolnám, hogy tele van buggal, vagyis nem csak ez. Egyszerűen ahhoz képest, hogy Marvel, senki nem rosált be tőle, szerintem nem ilyen fogadtatásra számítottak, kb egy 'meh'-szint amit kiváltott sokakból. Plusz ha a comic tematikát levesszük róla, a játék maga egy online, looter-shooter, azok meg sora esnek pofára most, gondolom próbálnak belenyúlni, már most elég tartalmat tenni bele, stb
4.
4.
Yanez
#3: Van olyan is, hogy fejlesztés közben jönnek rá, ezt jobban is meglehetne csinálni. Igaz itt már majdnem kész állapotban volt a játék. Szerintem tele van buggal, ezért kommunikálták ezt, bár "a játék polirozása" tudtommal ezt is jelentheti.
3.
3.
delphijos
#2: Ez oké, csak így ezek a nyilatkozatok úgy hangzanak, hogy eddig nem ilyen játékot akartak és ezért volt ez a határidő ( ezt se kívülről erőltették rájuk ) de majd most.... rájöttek hogy jó játékot akarnak....
2.
2.
Yanez
Sokkal jobb így, mintsem kiadják félkész állapotban, ahogyan azt annyian szokták.
1.
1.
elgeri
Kár, én sajnálom! De valahogy nem lepődőm meg :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...