Újabb hét, újabb ingyen játék az Epic Store-ban

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 17.
  • Akció
Link másolása
Akik vevők a formabontó indie címekre, azok igazán örülhetnek az Epic Games Store legújabb ajándékának, vagyis a héten ingyen tölthető Horace-nek, amit majd nem mellesleg a The Bridge fog váltani.

A tegnapi naptól kezdve egészen január 23-án, 17 óráig mindenki szabadon a könyvtárához adhatja a 2019-es Horace-t. A 2D-s platformer telis-tele van játékmeneti és műfaji csavarokkal, a 2D-s ügyességi pályák között néhol például feltűnik egy-egy 3D-s jelenet, valamint gyakran átcsapunk a metroidvania stílusába is. A játék története egyébként egy kis robotról szól, aki elkezd tanulni az életről, az univerzumról, meg úgy általánosságban mindenről. Hogy könnyebb legyen elképzelni, miről is van szó, íme, a játék launch trailere:

Január 23-tól egészen a hónap végéig a The Bridge lesz majd ingyenes, melyet a fejlesztői úgy jellemeztek, mint Isaac Newton találkozását M.C. Escherrel. A logikai puzzle-játékban ugyanis karakterünk mellett a két állandó főszereplő nem más, mint a gravitáció és a folyamatosan váltakozó perspektíva.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...