Folytatást kap a The Order: 1886?

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 19.
  • Pletyka
Link másolása
Nem először hallani pletykákat a The Order: 1886 lehetséges folytatásáról, de most egy meglehetősen megbízható forrástól futottak be izgalmas részletek, amelyek arra utalnak, jöhet a lövölde következő felvonása.

A NeoGAF-on arról értekeznek a rajongók, hogy milyen játékok jöhetnek a következő generációs konzolokra. Itt szólalt meg az az OsirisBlack nevű felhasználó is, aki korábban olyan információkat közölt a PlayStation 4 Próról, amelyek többsége végül igaznak bizonyult. Ezek után mondhatjuk, hogy érdemes odafigyelni arra, amit ír, így nem véletlen, hogy az internet is felfigyelt legutóbbi bejegyzésére, ami szinte biztos, hogy a The Order: 1886 PlayStation 5-re tervezett folytatásáról szól.

A bejegyzésben ugyanis egy előzetesben látottak részleteit meséli el, méghozzá kellő részletességgel. Ebben arról ír, hogy a felvétel kezdetén egy rosszul megvilágított szobában áll egy férfi, akinek a vállán azért kivehető egy jellegzetes kommunikációs eszköz. Egy elvágott vezeték közben szórja magából a szikrákat, a férfi azonban ügyet sem vet rá és átsétál a szobán. Ezután fura zajokra lesz figyelmes, a fények kialszanak, fegyvert ragad, majd egyértelműen megmutatja magát. Felkapcsolja zseblámpáját, aminek a fényében izzóan világító sárga szempárra lesz figyelmes, majd ezután tüzet nyit a rejtélyes lényre. A videóban szereplő férfi aztán menekülőre fogja a dolgot, a szörny viszont nem hagyja elfutni prédáját, így üldözőbe veszi. A videó ott ér véget, amikor a férfi az egyik szobába menekülve az ajtónál kapkodja a levegőt, míg a túloldalon a szörny vesz mély lélegzeteket és szinte énekelve mondja, hogy "megtaláltalak".

OsirisBlack azt is elmondja, hogy a látottak nem előre rendereltek, minden a játék motorjával lett rögzítve, illetve az is elárulja, hogy lehetetlen mással összekeverni a főhőst.

48.
48.
godach
Szerintem a bioshock pikpukk punk és punktum!
35.
35.
Ps fanboy
31.
32.
33.

Na most azért is megnéztem a Google-t és ott is Steampunk-ot emlegetnek a Bioshock kapcsán. Ne b@sszatok már. :)
25.
25.
Ps fanboy
#24: Ha már Steampunk világ, akkor a Bioshock széria legyőzhetetlen.
24.
24.
Aanash
Nekem nagyon átjött a világa.
Kevés játék tud megfogni, ennek sikerült.
Még a Dishonored volt erre képes, tudtommal az is és ez is steampunk világban játszódnak.
23.
23.
Drazhar
#12: Ugyanezen a véleményen vagyok. Lehet maga a gameplay - és annak mennyisége - nem volt kielégítő, de a lore és a világ amit köré építettek sokkal nagyobb volt annál, minthogy egy ennyire sovány szeletet kapjunk belőle. A folytatásra megvoltak a nagyon erős alapok, simán benne van egy nagyon jó második rész!
15.
15.
Caleon
#13: Épp ezen gondolkoztam a minap... Régen a csőjáték egy szitokszó volt, most már kifejezetten üdítő élmény egy jó csőjátékkal játszani.
Order folytatásának örülök, én szeretem az első részt.
14.
14.
Macifasz
Én örülnék neki, a sztori nekem tetszett, a hangulat, az atmoszféra, a setting szintén, és mai napig az egyik legszebb exkluzív cím, amivel valaha játszottam. Kár, hogy nem folytatták a jelenlegi generációban. Viszont ha már jönne a folytatás, remélem minimum dupla (de az se baj, ha tripla) ennyi játékidővel bír majd, és nem ártana több játékmenetet is belerakni. :-D
13.
13.
Duken
#12: Nagyon eltalálták a viktoriánus steampunk hangulatot, jók a karakterek, maga a gunplay is élvezetes. Dramaturgiára jobban oda kell figyelni és hogy több játékelem legyen benne. Pl több játék mint átvezető videó....Az pozitívum hogy csőjáték, remélem az is marad. Már hányingerem van a túlburjánzott üres, open world játékoktól. Ritka amelyik igazán tartalmas is. Legyen cső csak ütős dramaturgiával. :)
12.
12.
Yanez
Ennek örülnék, mert bár a The Order nem lett egy kimagasló alkotás, a világban óriási potenciál van. S én azt utálom a legjobban, amikor egy ilyen dolog a homályba merül és elvész. Ott van pl a Remember Me. A gyenge szereplése miatt nyilván nem lesz folytatása, pedig abban a világban is van fantázia, nem is kevés!
4.
4.
Duken
#3: Ja én se értettem, mondom biztos azt akarta mondani hogy a játék felépítése volt katasztrofális. Szerintem az hogy technológiailag ilyen brutálisan felépítsék a grafikát, látványvilágot, elvette az idejüket arról hogy több időt fordítsanak a sztorira és a játékelemek változatoságára. Ezért tűnt inkább tech demonak. Viszont volt benne potenciàl. Ha tanultak a hibáikból a második részre simán befizetnék!
1.
1.
Duken
De szép is lenne de utánajártam egy kicsit, böngésztem osirisblack kommentjei között és egy későbbi kommentjében azt írja hogy a sárga szemű “ szörnynek” több lába van és rovarszerű a futása. Ez inkább Resistence-re utalna. De ahogy olvastam mintha arra is utalt volna a srác hogy xbox exkluzív is lehet pc, xbox. Talàn új Halo? Bármi lehet ez még!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...