Frissítve: Kiszivárgott a Godfall belsős előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 23.
  • Videó
Link másolása
A Redditen felbukkant egy nyúlfarknyi, alig pár másodperces videó, ami ismét megmutatja mozgás közben az első dedikáltan PlayStation 5-re bejelentett játékot, a Godfallt. Sajnos a látottak még egy 2019-es állapotot tükröznek.

A tavaly decemberi The Game Awardson mutatkozott be a Gearbox Software és a Counterplay Games közös fejlesztése, a Godfall, ami PC-re és PlayStation 5-re jelenik majd meg. A játékról egyelőre annyit tudni, hogy követi a Borderlands játékmenetének alapjait, de ezúttal nem egy looter-shootert, hanem egy looter-slashert köszönthetünk majd a személyében.

A Redditre most felkerült, alig hét másodperces bemutató (a fenti YouTube-videóban 0:51-nél kezdődnek a jelenetek) még 2019-ben készült, és kifejezetten belső használatra szánták. Sajnos annyira gyors benne az akció, hogy sok minden nem vehető ki belőle.

A Godfall 2020 karácsonyán jelenik meg.

Update! Befutott a teljes előzetes is. Erről a fejlesztést végző Counterplay Games a Twitteren elmondta, nem a PlayStation 5-ös változat, hanem a PC-s kiadás alapján készítették, illetve valóban csak belsős prezentációhoz használták. Ráadásul a látottak legalább egyévesek már.

6.
6.
Ganzer
Eddig bejön, kíváncsi leszek rá.
5.
5.
Duken
#2: Az lesz. A fejlesztők nyilatkozták hogy ez egy éves pécés gameplay és rengetegett fejlődött azóta a játék. Alig várják hogy megmutassák.
Twitteren rámész a Godfall hivatalos oldalra, és magad is láthatod.:)
Jó lesz ez!
4.
4.
adamsfamily
#2: Azért a Gearbox-nál arra nem vennék mérget.Láttunk már tőlük elég nagy átb@szásokat.Lásd Alien Colonial Marines,Duke Nukem Forever.Mindkét szemét az ő művük volt.Mondjuk az Alien patch-elve se néz ki úgy,mint amit a demoban mutogattak róla évekig.
3.
3.
Duken
#1: Nekem a parry rendszer miatt kicsit a dark soulsra emlékeztet!
2.
2.
eléggé jónak tűnik hangulatban meg technikában is. Nyilván ennél sokkal szebb lesz a végeredmény.
1.
1.
cyberstaker
Ha ez tényleg egy butított változat, akkor elég szép lesz a végeredmény. A koncepció erős God of war - Darksiders mixet sugall.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...