Idén új játékot kap Tsubasa kapitány

  • Írta: szlav
  • 2020. január 21.
  • Bejelentés
A Bandai Namco mai bejelentése szerint még idén megjelenik PC-n, PlayStation 4-en és Switchen a Captain Tsubasa: Rise of New Champions. A klasszikus animeszéria alapján készülő játék egy rövid előzetest is kapott.

Habár nyugaton sosem lőtt akkora gólt, mint Japánban, Tsubasa kapitány nem csak a mangák és animék világában, de a videojátékok történelmében is hosszú múltra, egészen a 80-as évekig tekint vissza. A Bandai Namco a minap pedig bejelentette, hogy újabb címmel bővül az így már tizenhét játékot felvonultató franchise, idén ugyanis megérkezik a Captain Tsubasa: Rise of New Champions.

A rövidke előzetes hamar egyértelművé teszi, hogy nem egy hagyományos focis játékról van szó - a koncepció legalább annyira hasonlít egy verekedős címre, mint egy sportjátékra. A hagyományos online és offline versus módok mellett egy teljes sztorimódot is kapunk, a karakterek pedig az eredeti japán hangjukon szólalnak majd meg, természetesen angol felirat kíséretében.

Ezek is érdekelhetnek

7.
SLi
valami ilyesmi, persze korszerűen nagyon jó is lehetne hatalmas játék volt
https://www.youtube.com/watch?v=mPKoHVO5g3o
6.
SLi
mekkora királyság volt már ez anno
5.
GAMEROD
Mi történt hogy idén felhozzák a 90-es évek végi RTL Klub délutáni rajzfilmprogramját játékváltozatokban? Pont a Dragon Ball után következett ez a Pálya ördögei.
4.
hajbel
Jó lesz ez! Egy hét egy támadás :D
3.
Kovbaj
2.
tyber16
Végre egy normális fifa játék!
1.
Yanez
Imádom az ilyet! Sztorimód miatt lehet kitolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...