Idén új játékot kap Tsubasa kapitány

  • Írta: szlav
  • 2020. január 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bandai Namco mai bejelentése szerint még idén megjelenik PC-n, PlayStation 4-en és Switchen a Captain Tsubasa: Rise of New Champions. A klasszikus animeszéria alapján készülő játék egy rövid előzetest is kapott.

Habár nyugaton sosem lőtt akkora gólt, mint Japánban, Tsubasa kapitány nem csak a mangák és animék világában, de a videojátékok történelmében is hosszú múltra, egészen a 80-as évekig tekint vissza. A Bandai Namco a minap pedig bejelentette, hogy újabb címmel bővül az így már tizenhét játékot felvonultató franchise, idén ugyanis megérkezik a Captain Tsubasa: Rise of New Champions.

A rövidke előzetes hamar egyértelművé teszi, hogy nem egy hagyományos focis játékról van szó - a koncepció legalább annyira hasonlít egy verekedős címre, mint egy sportjátékra. A hagyományos online és offline versus módok mellett egy teljes sztorimódot is kapunk, a karakterek pedig az eredeti japán hangjukon szólalnak majd meg, természetesen angol felirat kíséretében.

7.
7.
SLi
valami ilyesmi, persze korszerűen nagyon jó is lehetne hatalmas játék volt
https://www.youtube.com/watch?v=mPKoHVO5g3o
6.
6.
SLi
mekkora királyság volt már ez anno
5.
5.
GAMEROD
Mi történt hogy idén felhozzák a 90-es évek végi RTL Klub délutáni rajzfilmprogramját játékváltozatokban? Pont a Dragon Ball után következett ez a Pálya ördögei.
3.
3.
Kovbaj
2.
2.
tyber16
Végre egy normális fifa játék!
1.
1.
Yanez
Imádom az ilyet! Sztorimód miatt lehet kitolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...