Battlefield V - irány a dzsungel!

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 28.
  • Letöltés
Február elején rajtol el a Battlefield V frissítéssorozatának hatodik fejezete, az Into the Jungle. Ezúttal is a csendes-óceáni hadszíntér kapja a főszerepet, az összecsapások zömére azonban egy dzsungelben kerül sor.

Hatodik fejezetéhez közeledik a Tides of War, az Into the Jungle február 6-án rajtol el. A frissítés fő attrakciója az új pálya lesz, a Solomon Islands ismét a csendes-óceáni hadszíntérre kalauzolja el a játékosokat, akiknek egy partraszállást követően a dzsungel sűrűjében kell összecsapniuk az ellenfeleikkel.

A pálya a Breakthrough, a Conquest, a Squad Conquest és a Team Deathmatch módokban is játszható, emellett új fegyvereknek is örülhetünk: a Type 11 könnyű géppuska, az M2 Carbine és az új rakétavető mellé a sokak által várt Shitotsubakurait is megkapjuk, amely lényegében egy fanyélre erősített aknát jelent. Emellett új Elite-karakterek is érkeznek, közülük a negyvenedik szint után feloldható japán kommandóst, Misakit mutatta be elsőként a DICE.

13.
Trebor18
Pedig ezt a sebzés dolgot egyszerűen meg oldhatták volna egy hardcore móddal. Kár érte..
11.
logic5
#9: Más a hangulat, de nekem mindkettő bejön.
10.
HeniCicaVagyok
#8: Nem csapatok semilyen ilyen tipusú játékot, de nem is tettem erre utalást, vagy a játékra. A válaszod teljesen értelmetelen ugyanaz a rossz duma mint az eődeidnél.
9.
Cuppak
#6 Hát nem tudom, szerintem CoD se lett túl jó, ugyanolyan generic fps mint a többi, elég volt pár nap hogy megunjam, BF se sikerült túl jól és rengeteg hibája van, viszont hangulatban szerintem szarrá veri az új codot (pl. egy geci izgalmas iwo jima meccs)
8.
grindcore
#7: Nyilván te éjt nappallá téve csapatod a BFV-öt :D hagyjuk már! :D
7.
HeniCicaVagyok
Ugyanazok a rossz arcok és ugyan az a rossz duma még mindig ezen az oldalon.
4.
sanada
#1: Amit lássuk be, hogy szart sem ér...
3.
Kawada
#2: Szerintem a 3-nál meg a 4-nél sem kell többet várakozni, hogy játékot találjon az ember. Csak azt sajnálom, hogy teljesen szétkúrták a TTK-t a sok hisztis p*cs* miatt és így olyan mint valami elb*szott COD.
2.
Stranger
#1: Live support, átvették az MMO-któl a hasonló játékok. Ha nem lenne támogatás azért megnézném meddig bírja. Az első részt még mindig tolják.
1.
logic5
Azért lássuk be, hogy van support, meg content a játékhoz bőven.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...