Battlefield V - irány a dzsungel!

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 28.
  • Letöltés
Február elején rajtol el a Battlefield V frissítéssorozatának hatodik fejezete, az Into the Jungle. Ezúttal is a csendes-óceáni hadszíntér kapja a főszerepet, az összecsapások zömére azonban egy dzsungelben kerül sor.

Hatodik fejezetéhez közeledik a Tides of War, az Into the Jungle február 6-án rajtol el. A frissítés fő attrakciója az új pálya lesz, a Solomon Islands ismét a csendes-óceáni hadszíntérre kalauzolja el a játékosokat, akiknek egy partraszállást követően a dzsungel sűrűjében kell összecsapniuk az ellenfeleikkel.

A pálya a Breakthrough, a Conquest, a Squad Conquest és a Team Deathmatch módokban is játszható, emellett új fegyvereknek is örülhetünk: a Type 11 könnyű géppuska, az M2 Carbine és az új rakétavető mellé a sokak által várt Shitotsubakurait is megkapjuk, amely lényegében egy fanyélre erősített aknát jelent. Emellett új Elite-karakterek is érkeznek, közülük a negyvenedik szint után feloldható japán kommandóst, Misakit mutatta be elsőként a DICE.

15.
A Jeti
Nekem nem olyan már egy BF hír se, mint anno Pacsirta idejében... :'(
14.
TheFlash
túl kevés, túl későn... mégis mit vártak? Hogy az emberek majd beleölnek több ezer órát? lol... szerintem egy átlag játékos pár száz óra után úgy is megunja tök mind1 mennyi content van. Nem tudom elképzelni, hogy aki megjelenéskor megvette a mai napig aktívan tolja, nekem úgy 160 óra után lett unalmas, addigra már láttam mindent és ami "új" jött az sem volt már annyira új, inkább csak újracsomagolt, a lényegen nem változtat... Mi lehetett a céljuk akkor? Hogy így majd mindig lesz utánpótlás, és kitolják a játék élettartamát?
13.
Trebor18
Pedig ezt a sebzés dolgot egyszerűen meg oldhatták volna egy hardcore móddal. Kár érte..
12.
Kawada
#5: Nekem az m1 carbine az egyik kedvenc cuccom. Jelenleg 3 hedi + 1 test kell az emberbe... Igenis szar, és igenis nem játszom. A játék megjelenésekor egy tárral egy komplett squadot ki lehett nyírni, ha annyival jobb vagy náluk. Most ez jelenleg képtelenség, mert ha fejre is lövök, fél tár egy ember. És ez pont az olyan tunkolós lófaszjóskák miatt van így, akik anno hisztiztek mert 2 mp alatt meghaltak. Ellenben kibasztak azokkal, akik tudnak lőni. Az egész jobban hasonlít már egy COD:Blackoutra, ahol az nyeri a tunkolóversenyt, aki hamarabb elkezdte. LMG-k viselkednek SMG-ként, Assault rifle-ök lettek teljesen feleslegesek, mert célravezetőbb valami fiszfasz smg-vel rámenni a közelharcra, mert alig van assault rifle ami érdemlegesen jobb lenne a minimálisan nagyobb sebzéssel, de sokszor hatványozottan szarabb tűzgyorsasággal. Jelenleg egy fos. Ettől még az új pályák, beleértve a Wake-et, Iwo Jimát, stb. kurva jók lettek. Az egyedüli baj, a rossz sebzésrendszer. És javítani kéne az AA gunok teljesíményét (vagy újraépíthetővé kéne tenni azokat), mert egy no-life pilóta huszár, aki valami értelmesebb szimulátorba nyilván vért szarik, annyit kapja, itt bepattan egy gépbe és kétszer lelövik egész meccsen.
11.
logic5
#9: Más a hangulat, de nekem mindkettő bejön.
10.
HeniCicaVagyok
#8: Nem csapatok semilyen ilyen tipusú játékot, de nem is tettem erre utalást, vagy a játékra. A válaszod teljesen értelmetelen ugyanaz a rossz duma mint az eődeidnél.
9.
Cuppak
#6 Hát nem tudom, szerintem CoD se lett túl jó, ugyanolyan generic fps mint a többi, elég volt pár nap hogy megunjam, BF se sikerült túl jól és rengeteg hibája van, viszont hangulatban szerintem szarrá veri az új codot (pl. egy geci izgalmas iwo jima meccs)
8.
grindcore
#7: Nyilván te éjt nappallá téve csapatod a BFV-öt :D hagyjuk már! :D
7.
HeniCicaVagyok
Ugyanazok a rossz arcok és ugyan az a rossz duma még mindig ezen az oldalon.
6.
Ultimate
#1: Van, csak a hitreg és a netkód kaka még mindig és a csalókkal sem kezdenek semmit pc-n..... Erre a TTK-t is megváltoztatták hogy az amúgy is nevetséges sérülésmodell még röhejesebb legyen és rendesen még egy gépágyúból is 4-5 találat mire valaki meghal...A világ vicce hogy egy Gewehr 43-ból is 4 lövés kell közelről egy emberbe hogy haljon.....
A mostani COD hosszú évek óta először szarrá veri a BF-et, csak a ground war féle BF lenyúlás volt felesleges...
5.
Mertinaik
hát nem tudjátok? már senki se játszik ezzel, teljesen kihalt mert megváltozattaák a TTK-t. lol
4.
sanada
#1: Amit lássuk be, hogy szart sem ér...
3.
Kawada
#2: Szerintem a 3-nál meg a 4-nél sem kell többet várakozni, hogy játékot találjon az ember. Csak azt sajnálom, hogy teljesen szétkúrták a TTK-t a sok hisztis p*cs* miatt és így olyan mint valami elb*szott COD.
2.
Stranger
#1: Live support, átvették az MMO-któl a hasonló játékok. Ha nem lenne támogatás azért megnézném meddig bírja. Az első részt még mindig tolják.
1.
logic5
Azért lássuk be, hogy van support, meg content a játékhoz bőven.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...