Draugen - februártól konzolon is várnak a fjordok

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Red Thread Games tavaly nyárra összerakta az utóbbi évek egyik legjobb sétaszimulátorát, melyben Norvégia egyik festői szépségű falucskáját fedezhetjük fel. Februártól pedig végre a konzolosok is csatlakozhatnak a kalandhoz.

A Draugen 1923-ba repíti vissza a játékost, amikor is a némileg korosodó Edward Charles Harden és hűséges kísérője, a tizenéves Lissie az eldugott Graavikba látogatnak a helyi Fretlend család meghívására. Az utazás célja, hogy rábukkanjanak Elisabethre, Edward váratlanul eltűnt húgára. A kietlen vidéken azonban a nyomozás nem egészen olyan titkokra derít fényt, mint amikre játékosként számítanánk.

Az izgalmas történet mellé lenyűgöző grafika és roppant mód hangulatos zene is társult, szóval aki picit is vevő a sétaszimulátorok világára, annak mindenképpen egy kihagyhatatlan darabbal bővülhet a gyűjteménye február 21-én PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. A Draugen PC-s verziójáról írt tesztünkért pedig errefelé érdemes ellátogatnotok.

6.
6.
na az általatok megtestesített igénytlen fosbandáról beszélek:D Ethan lfasz Carter nél szarabb 'játékot' még nem láttam. Hiába vannak akik fosevésel szórakoznak.
5.
5.
KopyAti
Hát ezt be kell szereznem! Az Ethan Carter után vszeg ez is nagyon bejön majd.
1.
1.
hányingerem van ezektől attól meg főleg hogy játéknak merik nevezni
ezeket..pfejj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...