Aranylemezre került az Ori második része

  • Írta: gorien
  • 2020. január 31.
  • Hír
Link másolása
Öt év után újra visszatérhetünk Ori gyönyörű világába a Blind Forest folytatásában. A Will of the Wisps alcímű részre már nem kell sokat várnunk, a fejlesztése hivatalosan is befejeződött.

A decemberi The Game Awardson kaptuk a hírt, hogy Ori and the Will of the Wisps egy hónapot késni fog a korábban ígért megjelenéshez képest. Szerencsére további csúszással már nem kell számolnunk: a Moon Studios fejlesztőgárdája büszkén jelentette be minap Twitteren, hogy aranylemezre került a játék. Azaz kezdődhet a tömeggyártás, és március 11-én birtokba is vehetjük PC-n és Xbox One-on ezt az újabb gyöngyszemet.

Az Ori and the Blind Forest 2015 egyik legkülönlegesebb kis költségvetésű játéka volt – és biztos, hogy a legszebbje. A gyönyörű látványvilágról a folytatásban sem kell lemondanunk, és a készítők ezúttal is megindító történetet ígérnek hozzá. Vad boss fightok, agyafúrt fejtörők várnak ránk a Will of the Wispsben, valamint egy új játékmód is. Ha szereted a kihívásokat, a Spirit Trials módban az idővel vagy másokkal kelhetsz versenyre. A Collector's Edition előrendelői zenei lemezre és art bookra is szert tehetnek, a fenti kép ezt a csomagot ábrázolja.

3.
3.
pgaboo977
#1: Ez volt mostanában az 1. játék ami késett. Február elején jelent volna meg.
1.
1.
Darksiders84
Na végre ez legalább nem késik . Nekem még friss élmény most fejeztem be 2 hete kb ezt kis csodálatos alkotást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...