Hamarosan még szebb lesz a Dark Souls II

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 3.
  • Letöltés
Noha csak egy rajongói fejlesztésű modról van szó, ám látvány tekintetében mintha egy kisebb generációváltás zajlott le volna a From Software legendás alkotásában. Az új fények új élményeket ígérnek.

Flames of Old alcímmel egy teljesen új grafikai mod érkezik hamarosan a Dark Souls II: Scholar of the First Sin világába, mely a Stayd nevű modder ígérete szerint nem csak teljesen újradolgozott fényekkel és bevilágítással örvendezteti majd meg a játékosokat, hanem új shadereket és újradolgozott modelleket is kapunk.

A Twitteren néhány képet is megosztott a készítő, melyek alapján komoly mértékű javulást könyvelhetünk el, mi már alig várjuk, hogy rátegyük a kezünket a modra. Sajnos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, viszont a Twitchen alkalomadtán élőben nézhetjük a fejlesztés folyamatát.

20.
kryszisz
#19: Gonosz vagy!:D Az fps különbséget adom, anno havernál DS3 után elindítottam a 2-t, hát vagy 30 percig azt sem tudtam merre van arccal előre:D
19.
Fata Morgana
#18: Emlékszem volt olyan karakterem amivel 0-ra kiirtottam az egész "világot" még az NPC-k sem kaptak kegyelmet igazi üresség honolt mindenhol a vidéken.
18.
Fata Morgana
Anno annak örültem a legjobban mikor, X360-ra megkapta a 60fps-es ráncfelvarrást, igaz ismét bele kellett jönni a játékba mert a 30fps után mondhatom kissé megváltoztak a dolgok már ami a harcot illeti, utána megvettem XO-ra is, így vagy 2500+óra beleugrott.
A látvány nekem akkor is megfelelt ,ugye ennél a játéknál az másodlagos szempontnak számított, ugyebár nem valami sétaszimulátorról beszélünk.
17.
kryszisz
#16: Így van:) Mondjuk utánuk én is elégedetten ráztam kezet magammal:D
16.
csoki0619
#5: Az az a terület, ahol a 3 gurdian boss van?
Annak a boss fight-nak legalább 30-szor futottam neki, mire sikerült. Az első igazi dark souls-os ugrálva őrjöngős pillanatom volt.
10.
DragonBleacPiece
Szerintem ez lett a legrosszabb a trilógiából, bár a grafika sosem érdekelt..amíg ízlésesen illeszkedik a játékmenethez a világ, addig se árnyékok, se effektek, semmi nem érdekel, severance: blade of darknessel is bármikor játszok, pedig kb 20 éves game. Ami hiányzik nekem az több feedback harc közben az ellenféltől, mert kb olyan a harc mintha a levegőt ütném. 1-ben és 3-ban ha megütök valakit az pl megvonaglik, ilyesmire gondolok.
9.
Oldman
Darksiders84!
Ràd semmikèppen! :) Igazat ìrtàl csak kicsit pontosìtottam, ennyi törtènt. Annyit fűznèk mèg hozzà, hogy mi jàtèkosok mikor kritizàlunk valamit amiatt törtènik, mert titkon remèljük, hogy a vèlemènyünk valahogy eljut az èrintettekhez, ìgy egy kèsőbbi jàtèk màr a mi elkèpzelèsünk szerint lesz jàtszhatò/nèzhető, a zavarò momentumokat elhagyjàk a kèszìtők. Vannak jelek, hogy ez esetenkènt meg is valòsul.
7.
Darksiders84
#4: Jól van már nem megharagudni!
4.
Oldman
3#
Te is leìrtad, hogy valòs amit megjegyeztem, ìgy mièrt lennèk TELJESEN elègedett az adott " kedvenc" jàtèkaimmal!? Egy megfelelő jàtszhatòsàg/filing nekem nem egyenlő automatikusan a kèpi minősèggel, ha az utòbbi hiànyt szenved, attól mèg lehet jò egy game termèszetesen. Ha nem elvakult valaki, nem biztos, hogy az olyan rossz dolog. :) Csak kèrdeznèm: ha nem szàmìt a kèpi minősèg/igènyessèg, akkor mièrt akarja szinte mindenki lecserèlni a règi konzoljàt ősszel az erősebb verziòra? 70%-ban a szebb kèpi megjelenìtès miatt. ( esetleg a gyorsasàg vègett )
3.
Darksiders84
#2: Te elégedett? Ugyan már még a kedvenc sok rengeteg órát eltöltöttekkel sem vagy kibékülve. Egyébként ja amit írsz valós de nagyon reméljük lesz fejlődés mivel már jó ideje a gamer társadalom tükón ülve várja ha nem is lesz akkora csoda de csak ugrunk egyet előrébb és tapasztaljuk is remélhetőleg.
2.
Oldman
Jobban nèz ki, ez tèny.

Sokszor azt làtni bizonyos jàtèkoknàl, hogy a legjobban a szìnekkel spòrolnak a kèszìtők, emiatt tompa, kontraszttalan, egyhangù a kèp. Ilyen jàtèkok pl a Ghost recon wildlands, a Days gone is. Nèzzètek csak meg, hogy a talaj, utak, a sziklàk, sőt sok esetben mèg a növènyzet is mind-mind egyforma szìntònusù, emiatt egybefolyik minden. Szinte minden, mèg az èpületek fala/burkolata is rozsdàssàrgàs/vörösesbarnàs szìnű. Èrtem hogy nyomott hangulat meg minden...de akkor is bosszantò dolgok ezek. Es akkor mèg meg sem emlìtettem a kèpekre felhùzott homàlyt. Az utòbbi valami miatt egyre jobban kezd teret hòdìtani, ìgy nem vagyok optimista ennek megvàltoztatàsàban. Persze ìrtuk, hogy mièrt csinàljàk ezt a kèszìtők, volt is vita belőle meg rengeteg ellenvèlemèny. Nagy talàny a rèszemről, hogy az ùj konzolra elkèszìtett jàtèkoknàl ez mennyire lesz megfigyelhető. Ha 50%-al kisebb lesz a zavarò tènyező, màr elègedett leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...