Broomstick League - a nemhivatalos kviddics-játék

  • Írta: gorien
  • 2020. február 7.
  • Korai verzió
Link másolása
A Virtual Basement és a Blue Isle Studios összeállt egy Harry Pottert utánzó élmény létrehozásáért, amit csak azért hívnak Broomstick Leauge-nek, mert a kviddics már le van védve.

Ha mindig is az volt a vágyad, hogy a Tűzvillámon lovagolva a cikesz után kapkodj, akkor a Blue Isle és a Virtual Basement a te embered. Ehhez mondjuk be kell érned a Broomstick League-gel, aminek papíron semmi köze nincs a Harry Potter-univerzumhoz, de mind jól tudjuk, honnan jött az ötlet. Tehát ugyan nincs Tűzvillám, sem John Williams-muzsika, de van egy óriási aréna, három-három játékos, és persze a cél: több gólt lőni, mint a másik csapat.

A Broomstick Leauge-ben, akárcsak a hasonló című Rocket Leauge-ben, más játékosokkal együtt kergetitek majd a labdát, csak ezúttal seprűnyélen, nem távirányítós autóval. A pályára két-hat játékos száll fel, hogy aztán megkezdődjön a hajsza, de nem csak a reflexeidet használhatod. A varázspálcáddal bűbájt mondhatsz magadra vagy a másikra is, hogy így szerezz előnyt magadnak.

A Broomstick League március 5-ével lép be a Steam Early Accessbe, de ha valaki nagyon ki szeretné magát próbálni a seprű nyergében, jelentkezhet bétatesztelőnek. Egy zárt béta épp most fut: február 6-tól 8-ig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...