Mobiljátékként térhet vissza a Crash Bandicoot

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
A szivárgások szerint készül az új Crash Bandicoot-játék, a rossz hír viszont az, hogy egy mobilos fejlesztésről van szó. Az eddigi látnivalók és infók alapján egy endless runnerrel lesz dolgunk.

A jelek szerint készül az új Crash Bandicoot, ezúttal azonban egy mobilos kitérőt kapunk majd. A játék egy Facebook-hirdetés révén bukott le, az eddigi infók alapján az Activision Blizzard mobilos cége, a Candy Crush-sorozatot is jegyző King fejleszti majd iOS-re és Androidra.


A történet szerint ezúttal is Dr. Neo Cortex ármánykodásának kell véget vetnünk hősünkkel, ezúttal azonban egy endless runner keretei között kell annyi wumpa gyümölcsöt begyűjtenünk, amennyit csak tudunk. 

Habár korábban arról pletykáltak, hogy egy teljes értékű folytatás is készülőben lehet az Activisionnél, úgy tűnik, hogy egyelőre ezzel a fejlesztéssel kell beérnünk.

10.
10.
Activision Blizzard megint. Jó játékok voltak annak idején a Crash részek, ahogy jó játék ma is a fejújított változat. De a felújított változat is csak hű másolata a Naughty Dog eredetijének. Ha újat akarnának készíteni, az már melós lenne rendesen. Sok év és ember drága munkája. Úgyhogy itt van neked egy mobilos rettenet. Hiába PS francishe a Crash, ezt az én régi PS-es emlékeim meggyalázásának tartom, hogy ilyen módon járjanak el ezzel a címmel. Még PC-s fejjel is azt mondom, hogy bekaphatják keresztbe az Acti Blizzard-nál. Külön-külön.
4.
4.
cyberstaker
Köszönjük szépen, de nem kérjük!
2.
2.
Gerzson95
Ebből nem szokott sok jó kisülni. Lásd Mario kart.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...