Márciusban startol a Bless Unleashed

  • Írta: gorien
  • 2020. február 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bandai Namco MMORPG-je arra kíván bizonyíték lenni, hogy a zsáner nem csak PC-n él meg. Óriási fantasy világot, dungeonöket és bossharcokat ígérnek, a játékuk pedig az Xbox One X minden kiegészítőfunkcióját élvezni fogja.

Az MMORPG-k elsősorban a számítógépeket uralják, de a Bandai Namco bizonyítani akarja, hogy máshol is megélnek az ilyen játékok: ennek az eszköze pedig a Bless Unleashed lesz. Az alapfelállás annyira MMORPG-s, amennyire csak lehet: óriási, nyitott fantasy világot, dungeonöket és boss fightokat, személyre szabható karaktereket és áldásokra épülő skillfát tartalmaznak az ígéretek. A játékosok kooperatívan és egymás ellen is játszhatnak.

A Bandai Namco mai bejelentése alapján a Bless Unleashed hamarosan kilép a bétafázisból: március 12-től válik elérhetővé a teljes játék kizárólag Xbox One-on. A játék az Xbox One X minden kiegészítőfunkcióját élvezi majd, így például a 4K Ultra HD- és a HDR10-támogatást is. A bejelentéssel együtt a kiadó különböző csomagokat is elérhetővé tett: a Deluxe, az Exalted vagy az Ultimate Founder’s Pack számos játékbeli bónuszt tartalmaz, továbbá a megvásárlóik 7-15 nappal korábban kezdhetik a játékot. Ezeket a Bless Unleashed oldalán lehet megtekinteni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...