VR szabadulószobaként tér vissza a Prince of Persia

  • Írta: szlav
  • 2020. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a Prince of Persia-széria valódi visszatérésére még továbbra is várnunk kell, de addig is a Ubisoft megtúráztatja a franchise-t a VR-világban. A The Dagger of Time egy feladványokkal teli szabadulószoba lesz a virtuális térben.

Ahogy egyre nagyobb teret nyernek a virtuális valóság technológiájára támaszkodó szabadulószobák, úgy tűnnek fel közöttük a klasszikus videojátékcímek is. A Ubisoft már két különböző VR-élményt is eleresztett a piacon: a Beyond Medusa's Gate és az Escape the Lost Pyramid is az Assassin's Creed univerzumában játszódnak, de a franciák most egy régebbi, pihenni hagyott franchise-t is újramelegítenek.

A Prince of Persia: The Dagger of Time két-, három-, illetve négyfős felállásban lesz játszható, a központi MacGuffinja pedig a címszereplő legendás tőr lesz. Nem meglepő tehát, hogy a logikai feladványok során szerepet játszik majd az időmanipuláció, és a hagyományos videojátékoknál megszokott parkour és falmászás - természetesen nem fogjuk kitörni a nyakunkat VR-felszereléssel a fejünkön, hiszen a veszélyes mozgás mind a virtuális térben zajlik majd.

A játék a világon több mint 300 helyen lesz kipróbálható, ezen helyszínek között pedig akad egy hazai is! Budapesten a Démonblokk lesz majd a The Dagger of Time otthona - itt egyébként többek között kipróbálható a Ubisoft másik két szabadulószobás játéka is.

5.
5.
Dante McFarlane
Look how they massacred my boy... :'(
4.
4.
Macifasz
Remélem ezek után bejelentik az új Splinter Cellt...ami egy kártyajáték lesz. :-/
3.
3.
szekeres91
Undorító... de a 60. AC az kell...
1.
1.
Malzatar
Tuti, hogy elmegyek majd egy ilyenre! ♪ \(^ω^\ )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...