Bleeding Edge - Gizmo is bemutatkozik

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 14.
  • Videó
Link másolása
A Bleeding Edge tizenkét érdekes karaktere közül El Bastardót már részletesen megismerhettük, akitől ezúttal Gizmo veszi át a stafétát az óriásit robbanó rakétáival és spéci lépegetőjével.

Gizmo a játék egyik legnagyobb sebzését kiosztó karaktere lesz. A GG Gun névre hallgató automata fegyvere egy-egy sorozat közben minden egyes golyóval egyre nagyobb sebzést produkál, és emellett még a speciális képességeit sem érheti panasz.

Sucka elnevezésű bombájával be tudja szippantani a pálya egyetlen pontjára az ellenségeket, ha pedig taktikázás helyett a sebzésen van a hangsúly, akkor egy hatalmas rakéta hátára pattanva kisebb atomrobbanást kreálhatunk vele. És akkor még nem is beszéltünk a halálos Mini Mechről, melynek lángszórójával a legrátermettebb ellenfelek is könnyen megizzaszthatóak!

A Bleeding Edge március 24-től lesz elérhető PC-n és Xbox One-on. Az El Bastardo bemutatkozójáról szóló cikkünkért az alábbi linkre érdemes ellátogatnotok, ahol még a ma indult bétával kapcsolatos infókat is megtalálhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...