HWSW: Lefújták az idei Mobile World Congresst

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 15.
  • Rendezvény
Link másolása
Többek között a Nokia, a Deutsche Telekom és a Vodafone is kihátrált az esemény mögül, az egészségügyi kockázat túl nagy volt. A szervezők lefújták az idei eseményt - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A legnagyobb vállalatok sorozatos kihátrálása után a szervezők lefújták az idei Mobile World Congresst, az okostelefonos és távközlési iparágak egyik legnagyobb rendezvényét. A barcelonai világkongresszus sorsa a koronavírus-járvány okozta kockázatok miatt már jó ideje kérdéses volt.

A lépés nem jön váratlanul, miután szerdán újabb, a rendezvény sarokköveinek számító vállalatok fújtak visszavonulót, köztük a Nokia (és vele a HMD), a Deutsche Telekom, a Vodafone és a BT. Kiállítótereikkel a vállalatok rendszerint hatalmas területeket foglalnak el az MWC csarnokaiból - amelyek idén üresen álltak volna. A vállalatok mind a koronavírus-járvány jelentette egészségügyi kockázatra hivatkozva döntöttek a távolmaradás mellett. Korábban többek között az Amazon, az LG, az Intel, az Ericsson, a Vivo, a ZTE, az NVIDIA, a Cisco, a Sony, a HMD, a Volvo, a Facebook és a TCL is bejelentette, hogy idén nem vesz részt az eseményen.

Érdekelnek a további részletek? Irány a HWSW!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...