Űrbéli roncsvadászat a Hardspace: Shipbreakerrel

  • Írta: gorien
  • 2020. február 19.
  • Korai verzió
Link másolása
A Hardspace: Shipbreaker esélyt ad mindenkinek, aki arra vágyott mindig is, hogy az űrben legyen roncstelepi bontómunkás. A gravitáció nélküli, valósághű fizikát ígérő közegben azonban vigyáznunk kell, ha a roncs zúz le minket, annak ára lesz.

A Homeworld: Deserts of Kharakon és a Homeworld 3-on is dolgozó Blackbird Interactive új játékot jelentett be, a Hardspace: Shipbreakert. A belsőnézetes, sandbox űrhajó-bontoda valósághű fizikát ígér, és 2020 nyarán megjelenik a Steam Early Accessben. A feladatunk leselejtezett űrhajók felszeletelése lesz, hogy értékes anyagokat nyerjünk ki belőlük, a munkánkat pedig változatos eszközök segítik. A haláltól nem kell tartani – a klónozásunk költségeit hozzácsapják a többi tartozásunkhoz.

A korai hozzáférés a játék sztorimódjának első harmadával, két bontható hajótípussal és számos bontószerszámmal indul. Az early access időtartama alatt további hajókkal, küldetésekkel, napi kihívásokkal és modtámogatással is bővítik majd a Hardspace-t. A játék hivatalosan a hónap végén megtartott PAX Easten debütál, és várhatóan PC-re jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...