Nyílt világú folytatást kap a Dangerous Driving

  • Írta: gorien
  • 2020. február 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Az egykori Criterion-alkalmazottak a Dangerous Drivingban élesztették fel a Burnout-sorozat szellemiségét, a folytatás pedig a Paradise alcímű rész nyílt világához nyúl vissza.

Az egykori Criterion Games-vezetők által alapított Three Fields Entertainment tavaly jelentette meg a Dangerous Drivingot, amely a korábbi cégük nagy sikerű játékszériájának, a Burnoutnak volt a szellemi örököse.

Nem ülnek ölbe tett kézzel, az biztos, 2020 végére máris megígérték a folytatást. Dangerous Driving 2 a 2008-as Burnout Paradise-t veszi alapjául, és nyílt világú játék lesz. A Paradise remasterelt változatát két éve adta ki az Electronic Arts.

A sajtóközlemény dinamikus, nyílt világot ígér, amelyben a játékosok maguk választhatják meg, hol akarnak versenyezni. A gépi ellenfelek és látványos ütközések akár multiplayerben is élvezhetőek lesznek – mind osztott képernyős módon, mind online kihívással.

A Dangerous Driving 2 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megjelenik.

5.
5.
adamsfamily
#1: Szerintem a Burnout 2-3 nem volt rossz,a Revenge már nem tetszett,a Paradise-al pedig nem is játszottam.De szimpla Arcade autóverseny volt.
Az egyetlen gond az volt vele,hogy a Criterion a Burnoutos megoldásokat átültette a Need for Speed szériába.A Need for speed azóta hulladék,amióta a Criterionra és a Ghost gamesre bízták.
4.
4.
kryszisz
#1: Mostanában ritkán nézek fel, de valahányszor megteszem te szidsz valamit, ha hozzászólsz egy cikkhez. Ez valami frusztráció, vagy most épp haragszol a világra?:D

#2 Paradise amúgy tényleg jó volt, messze-messze jobb, mint pl a '12-es MW, ha már Criterion.
3.
3.
Sandic1994
#1: Ízlések és pofonok. Szerintem baromi jó arcade játék volt a 2000-es évek eleje és közepe fele, nekem a Burnout Revenge nagy kedvenc volt, meg is volt az utolsó napig, amíg el nem adtam az X360-at. Kicsit sajnálom is, hogy kihalt a műfaj, egész jó partijáték volt.

A Dangerous Drivingra is talán beruházok majd, ha 1-2 ezerért adják, nosztalgiának jó lesz, de titkon még bízom benne, hogy valamelyik hónapban ingyen hozzánk vágják a PS+ - hoz.
2.
2.
crytek
Pedig a Burnout Paradise egész jó volt. Nem véletlen hogy afelé térnek vissza (végre)

Dangerous Driving egy hulladék kb asphalt bármelyik veri. Itt ezeknek az epic jól jött mert hogy épeszű ember ezt nem vette az biztos..
1.
1.
Szerintem a Burnout az autós játékok mételye. Arról éppen lemaradt, hogy az autós játék műfaját maga tegye tönkre, mert azt megtette a Criterion helyett a Codemasters, de most komolyan, kb 25 év gaming után én még ennyire kiemelkedően büdösszar autós játékokat valóban nem sokszor láttam, mint a Burnout és a Criteriontól érkező bugyogó-fertőző-büdös fekáliatenger.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...