Készül a Warhammer 40.000: Dakka Squadron

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb Warhammer 40.000-játék készül, ezúttal a chicagói Phosphor Games csapata bizonyíthatja be, hogy mit tud kezdeni a közkedvelt univerzummal. A Dakka Squadron egy repülős akciójáték lesz, ahol az orkok vívják majd a háborújukat.

Repülős lövöldékkel (vagy lövöldözős repülőszimulátorokkal?) tele a padlás, de olyan még nincs, amelyben a Warhammer 40.000-univerzum orkjaival pattanhatunk botkormány mögé. A Warhammer 40.000: Dakka Squadron márpedig erre ad lehetőséget, igaz, csak az év utolsó negyedében érkezik PC-re és "konzolokra".

A Dakka Squadronban egyszerű Flyboyként kezdjük meg a pályafutásunkat, azonban a húsz küldetést és számos planétát felölelő kampány során szép lassan fellépdelhetünk majd a ranglétra tetejéig. A történet elején több különböző frakció közül választhatunk, és bármelyikük mellett is tegyük le a voksunkat, különféle bónuszoknak örülhetünk majd. Repülőből is többfajta lesz, legyen szó egy egyszerű dogfightról, vagy földi célpontok bombázásáról, megkapjuk majd hozzá a megfelelő gépet.

7.
7.
0Hagyma0
Annyiszor meggyalázták már ezt az univerzumot, hogy eggyel több vagy kevesebb nem számít...
6.
6.
shatterhand
Focus Home kiadó tavaly adott ki egy roadmapot a kiadó jatekokrol. 8-10 játékból 3 w40k temaju volt. Semmi hír róluk.
4.
4.
crytek
Valami atomüber rpg vagy fps jöhetne már ebben a világban..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...