A Spiritfarer rajzfilmes köntösben mesél a halálról

  • Írta: gorien
  • 2020. február 25.
  • Videó
Link másolása
A Spiritfarerben az elhunytak hajójának igazgatása lesz a feladatunk. Míg Stellar és cicája a szellembarátaik utolsó kívánságait teljesítik a misztikus tengeren, megtanulják, milyen fontosak az emlékek, és hogyan engedjék el a szeretteiket.

A Jotun és a Sundered készítőinek legújabb játéka, a Spiritfarer, az aranyos, rajzfilmes grafikája ellenére egy komoly témáról szól: a halálról. A Thunder Lotus Games legújabb játékában a holtak hajójának kormányosát irányíthatjuk, akinek a feladata a bolyongó lelkek utolsó kívánságát teljesíteni, ezzel átsegítve őket a túlvilágra.

A Spiritfarert akár ketten is játszhatják, ilyenkor az egyik játékos Stellar, a hajós lesz, míg a másik a macska, Daffodil szerepét ölti magára – kettejük közös kalandjába enged betekintést az első hivatalos gameplay trailer. A játék során különböző feladatokat teljesítünk, és gondozzuk a hajónkat, miközben „közös emlékeket gyűjtünk az utasainkkal és megtanuljuk elengedni őket”.

A Spiritfarer még idén megjelenik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

1.
1.
Extol
Mi mindenre jók a Furry-k nem igaz? A téma annyira erős, hogy kétlem, hogy egy játék bármiféle könnyebbséget hozhat, ha ez cél egyáltalán, ha valakit annyira megvisel az élethelyzet, hogy hosszú távon pl egészségügyi probléma kockázatot jelenthet, vagy életminőségi romlást, feltétlenül szakemberhez kell fordulni, mert nem vagyunk egyformák. Van akinek a vallása elég, van aki ilyen szempontból stabilabb jellem, akár ateistaként is céltudattal hamar túl van a dolgon, de van olyan is, akit nagyon komolyan megvisel olyan ember halála is, aki nem volt közvetlenül rokona, mondjuk egy ismert énekes, vagy színész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...