Íme, a Games with Gold március kínálata

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 25.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft közzétette azon játékok listáját, melyet az Xbox Live Gold-előfizetők március során bezsákolhatnak. Ismét két Xbox One-os és két Xbox 360-as címet üdvözölhetünk a fedélzeten.

Xbox One-ra a Batman: The Enemy Within - The Complete Season lesz az első befutó, amit egész hónapban szabadon élvezhetünk majd, a hónap közepén, egészen pontosan március 16-án pedig a Shantae: Half-Genie Hero fog becsatlakozni mellé.

Némileg izgalmasabb lett ezúttal az Xbox 360-as felhozatal, ahol a hónap első felében a Castlevania: Lords of Shadow 2-t nyomhatjuk, amit aztán március 16-tól a Sonic Generations fog váltani.

A Games with Gold februári játékairól írt cikkünket itt találhatjátok.

4.
4.
Obi Wan Kenobi
Tetszetős kis lista. Batmanhez jó szórakozást kívánok!
3.
3.
frankdelgado
#1: Sonicnak èn is örülök, most ugyis tombol a Sonic làz.
2.
2.
Yanez
Ezt most nagyon király pakk!
1.
1.
Sonic Generations szerintem az egyik legjobb Sonic játék a Megadrive megjelenés óta. Castlevania is simán lement nálam, és még emlékezetes is maradt. Nekem sztoriban és gameplay-ben is hozta azt, amit kellett, valamint világbajnok a zenéje. A lopakodós részeket meg trial&error szinten is lehet akár nyomatni, de én lopakodós játék kedvelő vagyok és szerintem jók lettek azok a közutálatnak örvendő részek is benne. Kis logikai feladat az egész, hamar lehet látni, hogy merre lehet menni. másik kettőről nem nyilatkozok. Régen jobb játékok voltak. Régen minden jobb volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...