Poszterek érkeztek a Monster Hunter-filmhez

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Szeptemberben landol a mozikban a Paul W.S. Anderson-féle Monster Hunter-film, amelyhez az imént két posztert is kaptunk. A fotókon Milla Jovovich és Tony Jaa feszít a játéksorozat egy-egy ikonikus fegyverével.

A Vadászt alakító Tony Jaa a Monster Hunter-játékok egyik ikonikus íjával (Great Hunter's Bow) látható a fotókon, míg az Artemis hadnagy bőrébe bújó Milla Jovovich egy méretes kardot (Giant Jawblade) szorongat éppen. Ha a háttérben látható táj ismerősen fest, az sem véletlen, azt ugyanis a Monster Hunter World-féle Wildspire Wastes terület ihlette.

Az adaptáció története a játékok után veszi kezdetét, eszerint Artemis és az ő elitkatonákból álló alakulata valahogy egy szörnyekkel teli világban landol. Ha túl akarják élni a monstrumokkal való találkozásokat, és haza szeretnének jutni, kénytelenek lesznek szövetkezni a Vadásszal, aki a mellékelt képek alapján beavatja majd őket a szörnyvadászat minden csínjába-bínjába.

A premier szeptember 4-én várható.

1.
1.
hedzsooo
Nem ismerem annyira a másik színészt de Milla Jovovich rendsen meg lett szerkeszte PS-ben, vagy inkább át! :))) Amúgy számomra olyan semmilyenek ezek a poszterek de a filmtől sem várok igazán sokat, úgy talán 1x nézhető lesz majd.. :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...