Tölthetők az Epic Games Store legújabb ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 5.
  • Akció
Link másolása
Menetrendszerűen futottak be az Epic Games Store legújabb ajándékai, ezúttal egy roguelike-elemekkel megspékelt platformert és egy Marson játszódó valós idejű stratégiát csaphatunk a könyvtárunkhoz ingyen.

Ha csütörtök, akkor irány az Epic Games Store: elérhetővé váltak az üzlet legújabb ajándékai, ezúttal a Gonnert és az Offworld Trading Companyt tölthetjük le fizetés nélkül. Minderre március 12-ig lesz lehetőségünk, és mindössze egy Epic Games Store-fiókot kell regisztrálnunk hozzá.

Jövő csütörtökön újabb ingyenes címekre számíthatunk, ezúttal ráadásul mindjárt háromra! A kilencvenes évekbeli 3D-s és 2D-s játékokat egyaránt megidéző Anodyne 2 és a Mutazione című kalandjáték mellett a tavalyi év egyik indie meglepetése, az A Short Hike is a miénk lehet.

15.
15.
#12: Végre egy jó hozzászólás.
14.
14.
Obi Wan Kenobi
#10: Mert ehhez a két okos kommenthez olyan sok köze van a politikának. Most mondjam hogy egy igazi agymosott, mindenkiellenség konzervatív jobboldali vagy?
12.
12.
csete1
Az Offworld Trading Company szuper kis RTS játék, olyan mint egy nagyon interaktív társasjáték. Haverokkal ajánlom, jó szórakozás kivásárolni a másikat a cégéből :)
4.
4.
Stranger
#1: Olyan játékok voltak ingyen mint az AC Syndicate, Kingdom Come mostanában.. Az elmúlt 1-2 évben pedig még több ha összeszámoljuk. Szóval "amúgy tényleg" egyáltalán nem lenne jogos a kijelentés.
3.
3.
#1: Bocs a nevükben is, hogy csak így szóltak. De tényleg.
1.
1.
dvs00
Majd akkor szóljatok ha RDR 2 vagy hasonló lesz ingyen, nem ilyen nevenincs hitvány 32 bites indie-platformer szarok.

Irónia off.
Amúgy tényleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...