Forza Motorsport 2 - magyar szinkronnal

  • Írta: Daks
  • 2007. február 19.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft Game Studios bejelentette, hogy legújabb szimulátoruk, a Forza Motorsport 2 teljes lokalizált változatban lesz elérhető a magyar üzletekben.
Hivatalos közlemény: "A Microsoft Game Studios bejelentette, hogy legújabb szimulátoruk, a Forza Motorsport 2 teljes lokalizált változatban lesz elérhető a magyar üzletekben. A több mint ötven gyártó háromszáznál is több autóját felvonultató folytatásban nem csak a négykerekűek gyűjtésére lesz lehetőségünk, de azokat teljes mértékben személyre is szabhatjuk.

Tekintettel a hazai vásárlókra a játék magyar szinkronnal és feliratokkal ellátva kerül a hazai boltok polcaira! Első ízben próbálhatod ki egy harmadik generációs játékkonzol nyújtotta élményeket, még azokkal a haverjaiddal is aki nem beszélnek olyan jól angolul, mint Te! Most már csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb verdát, és urald a pályát!

Első alkalommal a Ferrari, a Maserati, a Porsche és a Lamborghini típusok kerültek felfedésre. Egy másik szimulátorban sem próbálhatunk ki annyi fajta autót ezektől a világhíres gyártóktól, mint a Forza Motorsport 2-ben. Verdáinkat ráadásul széleskörűen módosíthatjuk is, majd Xbox 360-unk virtuális garázsában tárolhatjuk el őket. Íme néhány példa a vezethető autókülönlegességek közül.
  • A Ferrari a tizenöt legnépszerűbb modelljével képviselteti magát, köztük a 2004-es Ferrari F430-assal, a 2002-es Enzo Ferrarival, de a klasszikus 1969-es Dino 246 GT-at is kipróbálhatjuk.
  • A száguldás és az autópályák otthonából a Porsche tizenhárom vadi új sportautót tartalmazó kínálatot vonultat fel, köztük a 911-es családból a 2007-es 911 GT3-at és a 911 Turbo-t, de olyan régi kedvencek is helyet kapnak, mint az 1970-es Porsche 914-6, vagy az 1987-es Porsche 959-es.
  • A Lamborghini öt fantasztikus modellel képviselteti magát, köztük a 2005-ös Murcielago-val és a 2005-ös Gallardo-val, de a klasszikus Diablo és Countach típusok is elérhetőek lesznek.
  • A Lamborghini olaszországi nagy ellenfele, a Marerati sem maradhat ki a választható lehetőségek közül: ők a 2004-es MC12-es és a 2006-os Gransport sportautókkal szállnak ringbe.
A játék megjelenésének közeledtével folyamatosan kerül felfedésre a választható több mint háromszáz további modell, melyek olyan első osztályú európai gyártók remekeit is tartalmazzák, mint az Audi, a BMW, a Lotus, a Peugeot, vagy a Jaguar. A folyamatosan bővülő listát a www.forzamotorsport.net oldalon követhetjük nyomon: itt állandóan frissülő képgalériát is megcsodálhatunk a játékból.

A Forza Motorsport első részéhez képest számos fontos új funkció kerül a folytatásba, melyek közt a legfontosabb az erő visszacsatolós kormányok támogatása. A Forza Motorsport 2-t a Microsoft Game Studios az általa támogatott vezeték nélküli, erő visszacsatolós kormányra optimalizálta, mely a lehető legnagyobb precízséggel próbálja meg visszaadni az aszfaltcsík minden egyes centiméterét és biztosítja, hogy ne csak lássuk, de érezzük is a mindent elsöprő lóerőket kezeink alatt...."
4.
4.
Yakuza
Bezzeg, ha ebben a gépben mondjuk HD-DVD meghajtó lenne és a játékok is ilyen formátumú lemezen kapnának helyet, akkor simán felférne egy lemezre 20-30 hangsáv és felírat is, nem kellene plusz költségeken lokalizálni.
3.
3.
FNorberto
Király!Egyre jobb az M$:D
2.
2.
logoffmeister
Mostanában egyre több a magyar nyelven és szinkronnal kiadott játék. Jönnek rá, hogy így külföldön is jobban besöpörhetik a lét? De azért hajrá, csak így tovább! Még PC-re adhatnának ki valami jó magyarul beszélő gammát!
1.
1.
CULO
Így olvasva elég ígéretesnek hangzik, de kíváncsi leszek majd az árára is! De nem rossz! Nézegettem a Screenshotokat és nagyon is jó a grafja! Tetszik! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...