Folytatódik az Amnesia-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb résszel jelentkezik az Amnesia-sorozat, a folytatást ráadásul ismét a Frictional Games fejleszti majd. Az Amnesia: Rebirth idén ősszel jelenik meg, és már bele is leshetünk egy gyors trailer erejéig.

Hosszú teaselgetés után a Frictional Games bejelentette az új játékát, ami nem más, mint az Amnesia-sorozat folytatása, az Amnesia: Rebirth. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztőcsapat tíz év kihagyás után tér vissza a gyermekéhez: az Amnesia: The Dark Descent még 2010-ben jelent meg, míg a folyatás, az A Machine for Pigs már a The Chinese Room munkája volt. 

A Rebirth főszereplője egy Tasi Trianon nevű hölgy lesz, aki az algériai sivatagban próbál túlélni, miközben egy rejtélyes lény üldözi. Nagyon úgy fest, hogy a szörny a lány félelméből táplálkozik, akinek még a lélegzetét is vissza kell tartania, ha nem akarja felhívni magára a figyelmet.  

Az Amnesia: Rebirth idén ősszel érkezik, méghozzá PC-re és PlayStation 4-re.

6.
6.
SLi
6 dollár most a ps store-ban a collection ha valakinek még nincs meg
2.
2.
Ganzer
1.
1.
kryszisz
Ahogy crytek mondaná: Várós ezerrel! Az első rész számomra klasszik, és sokakkal ellentétben nekem a Machine for pigs is tetszett. Nem is igazán a játékmenetet, az eléggé megrekedt a walksim szinten (bár a Dear Esther után ez nem meglepő a fejlesztőktől), de a sztori és annak mondanivalója az egyik legjobb, amivel valaha találkoztam horrorban. Ezen a téren viszont most nagyot kell dobnia a Frictionalnek, mert a SOMA-val egy olyan lécet tettek fel, amit sanszosan még ők sem fognak átugrani. De ha a játék csak feleannyira lesz para, mint a Dark descent, akkor már úgyis megvettek kilóra, ha a történet simán "csak" jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...