Hamarosan beindítja a rotort a Comanche

  • Írta: szlav
  • 2020. március 8.
  • Korai verzió
Link másolása
Jövő héten már mi is kipróbálhatjuk a klasszikus helikopteres játékszéria alapjaiban újragondolt rebootját. A Nukklear és a THQ Nordic gondozásában készülő Comanche elsőként lesz játszható korai hozzáféréssel.

Egyenesen a THQ Nordic Twitteréről érkezett a hír, miszerint a tavaly augusztusban bemutatott és demózott Comanche-reboot március 12-én csatlakozik a Steam Early Access programjához, így a legizgatottabb pilóták már kipróbálhatják az év végére datált játékot. A korai változat Steam-profilja szerint nem csupán az izgalmas többjátékos módokat, de a közösség által sokat kérlelt egyjátékos kampányt is megízlelhetjük.

A bejelentés mellett érkezett néhány látványos kép is a játékból, melyeket vétek lenne nem megosztani:

10.
10.
zozo76hun
Az Comanche az elsok kozott volt (vagy az elso?), ami a VOXELSPACE megjelenitest hasznalt. Asszem legutoljara a VIVA PINATA xbox 360 jatekban lattam ezt a fajta grafikat.
9.
9.
Wow, olyan régen játszottam helikopteres játékot, hogy akkor a Comanche még a rendes régi hlikopter volt. Aztán rákattintottam a képekre és teljesen ledöbbentem, hogy ilyen sci-fi szerű a játék. Aztán az is lehet, hogy csak én nem láttam mostanában helikoptert.
8.
8.
GAMEROD
Inkább egy valamirevaló Gunship reboot kéne. Régen se tetszett ha csak egy típusra fókuszál a játék. Ez pedig túl arcade-nek tűnik már ránézésre.
7.
7.
Cooper911
#4: LHX... höhöhööö.... venném.
De ez a Commanche is érdekes lesz.
6.
6.
Zuzmo
#4: Réteg játékra pont nem jó a free to play, mert azoknál kell a mikrotranzakciós 5-10 dollárokból összeszedni a lóvét.
5.
5.
Ooorky
#4: Mechwarrior is rétegjáték mégis eladták az epic-nek hogy pl. a klánunkból 1 embert kivéve mindenki lemondja az előrendelést és lewarezolja "majd steam-en megvesszük negyedáron" felkiáltással.
4.
4.
shooter1234
#3: Én mindvégig abban a hitben voltam valamiért, hogy ez F2P, mivel rétegjátéknak számítana (elvileg van annak valami oka, hogy nem nagyon jelennek meg helikopter szimulátorok vagy arcade jellegű game -ek).

Nekem őszintén elég lenne egy LHX - Attack Chopper remake is.
3.
3.
Ooorky
Mivel Steam-es ezért megveszem majd 5€-ra leakciózva, vagy bundle-ban.
Ha Epic-es lenne lewarezolnám.
1.
1.
crytek
Ennyit jelent ha látványosan höbölög a nép single is lesz benne. Így már érdekel a game. Nagyon kevés helis lövöldözös cucc van kell az ilyen is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...