Nem szokványos LEGO-készletet kap majd Mario

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Nintendo március 10-én, vagyis a nemzetközi Mario-napon teaselte először a LEGO-val közös együttműködését, ma pedig be is mutatták Mario első LEGO-készletét. Nem szokványos darab lesz!

A Nintendo és a LEGO bemutatta az első Mario-féle LEGO-szettet, amit még a hivatalos Mario-napon teaselt a két cég. Nem szokványos darabbal lesz dolgunk, a készítők szerint ugyanis "nem is videojáték, és nem is hagyományos LEGO-készlet" az, amivel készültek nekünk az idei évre.

Itt ugyanis nem csak az történt, hogy legósították Mario világát: a játékosok a saját tetszésük szerint építhetik fel a Mario-pályájukat, amin aztán végig is kell ugrálniuk a Bluetooth-vevővel és minikijelzővel szerelt főhőssel. A szokásos akadályok kikerülése mellett, még érméket is gyűjthetnek, ha megtámadják az ellenfeleket, mindezt pedig az előtt tehetik meg, hogy lejár a Mario hasán ketyegő visszaszámláló. Arra természetesen nincs mód, hogy azonnal a pálya végére szaladjanak, elsőként ugyanis ki kell pipálniuk a checkpointokat.


Érdemes megemlíteni, hogy ezzel párhuzamosan a LEGO Ideas rendszerében 10 ezer szavazatot kapott az egyik rajongó Sonic Mania-szettje: ez azt jelenti, hogy a LEGO megvizsgálja, érdemes-e megvalósítani és ténylegesen is boltokba küldeni a készletet. A dán cég meglepően nyitott ilyen téren, többek között a LEGO Minecraft is így született meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...