Journey to the Savage Planet - nehéz fokozaton is

  • Írta: gorien
  • 2020. március 13.
  • Letöltés
Link másolása
Új játékmódot kapott a Journey to the Savage Planet, amelyben felsrófolhatjuk magunknak a nehézséget, amennyiben az alapjáték nem tartogat elég kihívást. A végtelen életünk háromra csökken, és még az idővel is versenyre kelhetünk.

A játékgyártó veteránok által készített Journey to the Savage Planetben egy különös bolygó felfedezése a feladatunk, a kalandozás azonban potenciálisan nehezebbé válhat. Míg alapesetben a halál nem akadály ebben a metroidvaniákra hajazó játékban, addig az új játékmódban már sokkal óvatosabbnak kell lennünk.

A játékmód neve (fricskát mutatva a hasonlóknak) Old Game Minus. Ebben három életed van összesen, ha pedig co-opban játszanál egy baráttal, akkor ketten osztoztok ezen a mennyiségen. Amint az életek elfogynak, vége a játéknak, az Old Game Minus pedig törli a mentését. Azonban ha nyitott szemmel jársz, találhatsz bónusz életeket, egy különlegeset pedig csak a "végső retró titok" ismeretében szerezheted meg.

Az Old Game Minus emellett méri is a játékidőt, annak azonban azon kívül nincs szerepe, hogy összemérhesd a teljesítményed másokéval.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...