Komplett kiadást kap a DiRT Rally 2.0

  • Írta: szlav
  • 2020. március 13.
  • Hír
Link másolása
Egy év alatt rengeteg újdonsággal bővült az utóbbi évek legnagyszerűbb ralijátéka, de ehhez persze kellett egy szezonbérlet is. A Codemasters most mindent egybecsomagol: két hét múlva érkezik a DiRT Rally 2.0 - Game of the Year Edition.

A DiRT Rally 2.0 egy évvel ezelőtt a mi fejünket is teljesen elcsavarta, azóta pedig csak még több tartalommal bővült az amúgy is tartalmas csomag. Erről a szezonbérlet tulajdonosai ódákat énekelhetnének, de bizonyára van rengeteg sok olyan fotelversenyző is, aki messziről kerülte a DLC-ket vagy éppen várt egy teljes kiadásra. Az utóbbiak most örülhetnek, ugyanis a Codemasters bejelentette a DiRT Rally 2.0 - Game of the Year Edition érkezését, amelyre nem is kell sokat várnunk: március 27-én lendül a kockás zászló.

A csomag tartalmazza majd az elmúlt év összes extra pályáját, járművét és egyéb bónuszait, köztük a hamarosan érkező Flat Out Packet is, amely Colin McRae karrierje előtt hajt fejet. A legelszántabb pilótáknak, vagyis a szezonbérlet tulajdonosainak pedig nincs miért irigykedniük - az új kiadás nem hoz exkluzív bónuszokat, a fent említett Flat Out Packet pedig ők is megkapják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...