The Complex - találó játék érkezik most márciusban

  • Írta: nodae
  • 2020. március 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Járvány idején mi is lehetne átélhetőbb egy biológiai vészhelyzetről szóló sci-fi thrillernél? Március 31-én érkezik a The Complex. Az interaktív filmek rajongói már készülhetnek is a kalandra!

Március 31-én érkezik a Wales Interactive legújabb játéka, a The Complex. Egy interaktív, sci-fi és thriller elemeket felvonultató filmről van szó, melyben mi határozzuk meg a narratívát.
Cselekedeteink és a karakterekhez fűződő viszonyunk fog elvezetni a nyolc drámai végkifejlet egyikéhez.

A történet Londonban játszódik, miután a metropolisz ellen biológiai fegyvert vetnek be. Dr. Amy Tenant, a Nanocell Technology fejlesztési vezetője a városba érkezik, hogy kivizsgálja egy súlyos beteg civil esetét, egy régi barátjával együtt azonban csapdába esnek egy titokzatos és zárt laboratóriumrendszerben. A két tudós így a külvilágtól elzárva az erőforrások, többek között az idő és a levegő fogyatkozásának sürgető hatása alatt dolgozik a megoldáson. Minden döntésünk és interakciónk számít jellemünk megítélésében, melyet a játék végén kiértékelésként meg is kapunk.

Az író Lynn Renee Maxcy, aki részt vett az Emmy-díjas A szolgálólány meséje (The Handmaid's Tale ) megalkotásában is. A főszerepben Michelle Mylett (Letterkenny, Bad Blood) és Kate Dickie (A trónok harca, A boszorkány) alakítását láthatjuk.

1.
1.
Zisten
Ilyenkor szokták a "napi témához" passzoló játékokat elhalasztani. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...