Végre Echo is megérkezik az Overwatchba

  • Írta: gorien
  • 2020. március 19.
  • Videó
Link másolása
Eljött az ideje, hogy az Overwatch harminckettedik hőse is színre lépjen. Echóról egyelőre még nem sokat tudunk, de egy ideje már fel-felbukkan a játék különböző promóanyagaiban, most pedig végre megkapta a maga bemutatkozóvideóját is.

Echo még 2018-ban mutatkozott be, amikor a BlizzConon levetítették Ashe és McCree közös kisfilmjét, amiben az utóbbi megmentette a szuperfejlett mesterséges intelligenciát. A rajongók azóta várják, hogy bekerüljön a játékba, és amikor ismét felbukkant az Overwatch 2 cinematicjában, a remény is újjáéledt, hogy végre láthatjuk.

Az Overwatch Sigma óta nem kapott új karaktert, és az már hét hónapja volt, a játék YouTube-csatornáján azonban tegnap végre felbukkant Echo "coming soon"-videója, ami egyértelművé teszi, hogy őt köszönthetjük a játék következő hőseként. A pontos időpont még nem ismert, de ha a fejlesztők követik a szokást, miszerint az első videótól számítva körülbelül egy hónap telik el, mire játszhatunk a karakterrel, akkor áprilisban jelenhet meg Echo a játékban.

1.
1.
Firsttime
Na ez az a kari amit rommá fognak nerfelni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...