Ingyenes a Child of Light a Uplayen

  • Írta: gorien
  • 2020. március 25.
  • Akció
Link másolása
A 2014-ben megjelent Child of Light mesés látványvilága, sztorija és játékmenete elnyerte a kritikusok tetszését. A platformer- és RPG-elemeket vegyítő játék végleg a miénk lehet, ha március 28-ig a könyvtárunkhoz adjuk.

A múlt hétvégén a Ubisoft az Assassin's Creed: Odyssey ingyenes időszakával kedveskedett a Uplayt használóknak, ma pedig egy remek indie alkotás válik fizetés nélkül beszerezhetővé. A Child of Light ráadásul nem csak egy rövidke időszakra szól, ha március 28-ig a könyvtáradhoz adod, akkor a tiéd is marad.

 A játék főszereplője Aurora, a platformer és szerepjátékos elemekből alkotásban pedig a napot, a holdat és a csillagokat kell megmentenünk az Éjkirálynőtől. A játékot általában imádták a kritikusok, mesés látványvilága és alaposan kidolgozott RPG-rendszere is elnyerte az emberek tetszését.

11.
11.
Darksiders84
#10: Sokan viszont inkább örülnének hogy mehetnek mert fizetés nélkül se egyszerű azért ez a kényszer szabi valahol egyből helló csücsülj otthon persze ne stresszelj mert az nem tesz jót de hogy mi lesz és mikortól lesz változás állandó jelenléte csavarja a mély gödörbe néhány embert sajnos szar a helyzet otthon és dolgozva is.
10.
10.
kryszisz
#9: Mennyire király ez a #maradjotthon mánia...nekem pl. kurvára be kell mennem dolgozni, és nem úgy tűnik, hogy ez változni fog, az már le van szarva, hogy több 10 emberrel találkozunk nap mint nap-.- Bocs, hogy épp a te kommentedre reagáltam, csak kicsit képmutatónak érzem ezt az egészet a média és a kormány részéről, tekintve, hogy az ország egy jó nagy hányada nemes egyszerűséggel nem teheti ezt meg-.-
8.
8.
Darksiders84
#7: Elolvastam a tesztet de nekem lehet mégse annyira majd nézek pár videót mert azért érdekelne.
7.
7.
Darksiders84
Ps- re most 2300ft megéri szerintetek? Mihez hasonló Ori esetleg?
4.
4.
Köszi a hírt, betettem a könyvtáramba. Utána meg felajánlotta a szuper mesterséges intelligenciával rendelkező oldal, hogy letölthetem a Uplay-t. Hideg is kirázott most még a gondolatára is.
3.
3.
kryszisz
#1: Igen, ezért haragszom is rájuk, a sok AAA mellett néhanapján kiadhatnának egy-egy hasonló címet. A zenéje a mai napig az egyik kedvencem:)
2.
2.
Neeko
Na hát ezt kár lenne kihagynia bárkinek is főleg hogy sajnos most van rá idő
1.
1.
zsocc-nrg
Ez a játék pazar élményt nyújt, mindenkinek ajánlom. Kár hogy az anno betervezett univerzumépítés elmarad mert az Ubi már nem hajlandó ehhez hasonló kisebb címekkel foglalkozni :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...