Ingyenes a Child of Light a Uplayen

  • Írta: gorien
  • 2020. március 25.
  • Akció
A 2014-ben megjelent Child of Light mesés látványvilága, sztorija és játékmenete elnyerte a kritikusok tetszését. A platformer- és RPG-elemeket vegyítő játék végleg a miénk lehet, ha március 28-ig a könyvtárunkhoz adjuk.

A múlt hétvégén a Ubisoft az Assassin's Creed: Odyssey ingyenes időszakával kedveskedett a Uplayt használóknak, ma pedig egy remek indie alkotás válik fizetés nélkül beszerezhetővé. A Child of Light ráadásul nem csak egy rövidke időszakra szól, ha március 28-ig a könyvtáradhoz adod, akkor a tiéd is marad.

 A játék főszereplője Aurora, a platformer és szerepjátékos elemekből alkotásban pedig a napot, a holdat és a csillagokat kell megmentenünk az Éjkirálynőtől. A játékot általában imádták a kritikusok, mesés látványvilága és alaposan kidolgozott RPG-rendszere is elnyerte az emberek tetszését.

11.
Darksiders84
#10: Sokan viszont inkább örülnének hogy mehetnek mert fizetés nélkül se egyszerű azért ez a kényszer szabi valahol egyből helló csücsülj otthon persze ne stresszelj mert az nem tesz jót de hogy mi lesz és mikortól lesz változás állandó jelenléte csavarja a mély gödörbe néhány embert sajnos szar a helyzet otthon és dolgozva is.
10.
kryszisz
#9: Mennyire király ez a #maradjotthon mánia...nekem pl. kurvára be kell mennem dolgozni, és nem úgy tűnik, hogy ez változni fog, az már le van szarva, hogy több 10 emberrel találkozunk nap mint nap-.- Bocs, hogy épp a te kommentedre reagáltam, csak kicsit képmutatónak érzem ezt az egészet a média és a kormány részéről, tekintve, hogy az ország egy jó nagy hányada nemes egyszerűséggel nem teheti ezt meg-.-
9.
Heldengeist
#5: Ma másra nem, ez a járvány arra jó, hogy kicsit fel lehessen zárkózni az ilyan régóta tervezett játékokkal. Mást nagyon nem lehet csinálni, mert minden zárva van, holnaptól meg még inkább az lesz.
8.
Darksiders84
#7: Elolvastam a tesztet de nekem lehet mégse annyira majd nézek pár videót mert azért érdekelne.
7.
Darksiders84
Ps- re most 2300ft megéri szerintetek? Mihez hasonló Ori esetleg?
6.
Nyarlako
#4: Ha nem teszed fel a Uplayt úgyse akkor minek adtad hozzá?
5.
Nyarlako
Még PS3ra vettem meg, fel van téve 4re is mert crossbuy de még mindig nem jutottam el odáig hogy elkezdjem.
Talán majd idén.
4.
Neotechtr
Köszi a hírt, betettem a könyvtáramba. Utána meg felajánlotta a szuper mesterséges intelligenciával rendelkező oldal, hogy letölthetem a Uplay-t. Hideg is kirázott most még a gondolatára is.
3.
kryszisz
#1: Igen, ezért haragszom is rájuk, a sok AAA mellett néhanapján kiadhatnának egy-egy hasonló címet. A zenéje a mai napig az egyik kedvencem:)
2.
Neeko
Na hát ezt kár lenne kihagynia bárkinek is főleg hogy sajnos most van rá idő
1.
zsocc-nrg
Ez a játék pazar élményt nyújt, mindenkinek ajánlom. Kár hogy az anno betervezett univerzumépítés elmarad mert az Ubi már nem hajlandó ehhez hasonló kisebb címekkel foglalkozni :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...