Kill Bill hivatalos oldal

  • Írta: Shifty
  • 2004. április 11.
  • Hír
Link másolása

GK Quentin Tarantino nem éppen arról híres, hogy minden évben kiad egy filmet. Kevés film viszont az minőségi munka és épp ezaz, ami jellemzi Tarantino-t. A Kill Billel nagyon jó lóra tett. Hatalmas sikert aratott a film, ami nem véletlen. Kitünő történet, amelyet fantasztikusan sikerült kivitelezni. Ezzel a szamurájos háttérrel megsépkelve igazán hangulatos filmet sikerült összehozni. Az első rész már kapható DVD-n, amely kis hazánkban április 20-án lesz csak kapható. Sajnos nem sok jóval kecsegtet, hogy alig raktak rá extrákat. Pár werkfilm, interjűk, videoklippek röviden ennyi. Ami talán jó, hogy magyar DTS és angol DD 5.1 és magyar DD 5.1 kapott helyet a korongon.

Az USA-ban április 16-án mutatják be a második részt, melyben sok mindenre fény derül. Ugye az első részben Bill-t nem láthattuk, illetve az is kiderül, hogy Uma filmbeli kislánya valójában életben van.  Mennyaszonyunk tovább folytatja bosszúhadjáratát és halállistáján már csak 3-an szerepelnek. Mégegy kis érdekesség. Ugyan nem nyilvános vetítésen, de a második részt az USA-ban már levetítték. Természetesen ezen csakis meghívott vendégek vettek részt.

Bővebb infók a hivatalos oldalon, melyről talán elég annyit tudni, hogy nagyon jóra sikeredett. Lehet én vagyok elfogult, de amióta megnéztem a Kill Bill-t minden ami a filmmel kapcsolatos...na szóval nem tudok rosszat mondani rá. A zene is lenyügőző lett, de most tényleg egyszerűen fantasztikus. A neten már megtalálható a második rész zenéje is, mely kicsit más vonalat képvisel, mint az első, de így is frenetikus lett. Ajánlom megvételre a DVD-t-annak ellenére, hogy kevés extra van rajta-, és a két soundtracket is.

Kevesebb, mint 3 hét és újra a mozik "képernyőjén" láthatjuk Bride-t, aki ádáz csatát vív Bill és társai ellen. Pontos "megjelenési" dátum április 29.

Hivatalos oldal

  
 

4.
4.
BeneJoe
Utánanéztem gyorsan, és úgy van, ahogy gondoltam, Sophie egy teljesen más szereplő, méghozzá az, akinek lecsonkolja a karját a Bride/Uma Thurman/. Ő egyébként O-Ren Ishi jobb keze szal nem harcolhat Bill ellen.
3.
3.
Shifty
Az lehet,de ha megnézed az oldalt oda ki volt írva...Ha tévedek bocsika:)
2.
2.
badguy
szerintem a történet cseppet sem kitűnő, de az ahogy filmre vitte már igen. olyasmi mint a Desperado. az abszolút trash határán lavíroz és mégsem esik át. mintha egy érmét feldobnánk és az nem írás, nem a fej oldalán landol, hanem megáll az élén. :)
1.
1.
BeneJoe
Honnan lehet tudni, hogy Sophie-nak hívják? A filmben mindehol kisípolták a nevét, nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...