Felújított változatot kap a NieR Replicant

  • Írta: gorien
  • 2020. március 29.
  • Bejelentés
Tíz év után hozzánk is eltalál a NieR Replicant, amely eredetileg csak PlayStation 3-ra, és csak Japánban jelent meg. A felújított változatot hivatalosan nem remasterként kezelik, de számos javított funkcióval érkezik meg.

A Cavia 2010-ben elkészítette a NieR Gestaltot Xbox 360, a NieR Replicantot pedig PlayStation 3-ra. A két játék egymás alternatív változatának tekinthető, a főszereplője ugyanaz, de más idősíkokban játszódnak, és a főhős kapcsolata a meggyógyítandó Yonah-val is más. A sorozat legutóbbi darabját, a NieR: Automatát, 2017-ben dobta piacra a Platinum Games, és hatalmas siker lett. A kiadó Square Enix most visszatér a Replicanthoz, hogy annak egy új verzióját hozza el nekünk.

A NieR Replicant ver.1.22474487139… (ez a hivatalos címe) a készítők szerint nem tekinthető sem remake-nek, sem remasternek, hanem csak afféle felfejlesztésnek. Ez a felújítás újravett zenéket, új játékelemeket, egy új karaktert és teljes japán szinkront is tartalmaz, és valamennyire az Automata hatása is érződni fog, bár utóbbit nem konkretizálták.

Míg 2010-ben nyugatra kizárólag a Gestalt jutott el, a NieR Replicant felújított változata hozzánk is eltalál, ráadásul rögtön három platformon: PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is. A fejlesztéséért a Toylogic felel, azt azonban még nem tudjuk, mikor jelenik meg.

19.
Őrnagy
#7: Pontosan! De csak múlt hét óta. Addig a körte volt a jobb :)
18.
Nyarlako
#17: A hentai sem alsóbbrendü müvészet mint a többi.
17.
Mortis
#16: Èn ezekben a dizájnokban sajnos mindig a művèsz perverz hajlamait, vagy a doujinshi/sfm-re való ösztönzés vírusmarketingre ácsingózást látom S csak akkor tudom túltenni magam rajta, ha igazi művèszi èrtèket/magvas mondanivalót találok az adott produktumban. Bár nyílván nem vagyok megfellebbezhetetlen hatalom abban, hogy megmondjam mi èrtèkes S mi nem.
16.
Nyarlako
#15: Mert jó dizájn, azért. Nem kell görcsösen ragaszkodni a realizmushoz, találkozunk elég realizmussal minden nap.
15.
Mortis
#12: Mert meg lesz az èrzelmi kötődès a rule 34 content-hez?
12.
Nyarlako
#11: Ez nekem nem disszonancia inkább előny.
11.
Mortis
Újabb alkalom hogy lamentáljak azon: a japánok annyira intelligensen tudnak nyúlni komplex gondolatokhoz S minimálisan èrződő egyszerűsítèsekkel prezentálni azt szórakoztató formában - elèg sok anime-re/mangára gondolni. Közben meg olyan esztètikával ruházzák fel a karaktereiket, mintha azok minimum valami agyament pornóból lèptek volna elő. Ezt a disszonanciát számomra nehèz feldolgozni, de ha alkalmankènt sikerül, akkor általában kedvencek közè kerül az adott cucc.
10.
grindcore
9.
Ganzer
Meg még jön egy mobilos Nier: Reincarnation is.
8.
crytek
Ennek kapcsán április 2től game passba kerül a nier automata
7.
Kawada
#6: És az alma jobb mint a körte. :)
6.
Őrnagy
#3: Szánj rá 2 órát, többet nem teszed le.
Egy barátom szerint a Nier Automata lényegesen magasabb szintű játék, mint pl a (most figyelj!) God of War.
Pedig előtte a GoW volt számára a csúcs.
5.
Nyarlako
#4: A kronológiai elsö rész Drakengard 3 megvolt?
3.
Kawada
#2: Én is hasonlóban gondolkodom, nagyon rég megvan az Automata, a demo-t imádtam de valami mindig jött aminek inkább nekifogtam. Nagyon örülök ennek ráncfelvarrásnak.
2.
Yanez
Akkor lehet ezzel kezdem és az Automatával folytatom.
1.
Nyarlako
Oh, ez sztorira nekem jobban tetszett mint az Automata. Gameplay finomhangolás, jobb framerate és felbontás és ide vele.
Meg akkor ezek szerint a japán verza lesz ahol bro Nier van nem papa Nier.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...