Folytatódik a Sniper: Ghost Warrior Contracts

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A CI Games elnöke egy interjúban erősítette meg, hogy már készül a Sniper: Ghost Warrior Contracts folytatása. Túl sok konkrétumot persze nem tudott elárulni a második részről, de az biztos, hogy idén nem fog megjelenni.

A CI Games továbbra sem tudja elereszteni a Sniper: Ghost Warrior-sorozatot, pedig a nyitott világú epizódok után a fejlesztői szempontból költségtakarékosabb Sniper: Ghost Warrior Contracts sem váltotta meg a világot. A cég elnöke, Marek Tyminski a Strefa Inwesterów nevű lengyel újságnak árulta el, hogy már bele is vágtak a folytatás munkálataiba.

Az úriember persze nem tudott túl sok konkrétummal szolgálni, annyit viszont elárult, hogy a második részen egy tapasztalt csapatuk dolgozik, méghozzá kisebb büdzséből, mint amekkora az elődé volt. A megjelenési dátumot sem tűzték ki egyelőre, Tyminski szerint azonban biztos, hogy idén már nem kapjuk meg a játékot, amely PC-re és "konzolokra" érkezik.

Tyminski egyébként a Lords of the Fallen 2-ről is szót ejtett: állítása szerint a játék PC-re és next-gen konzolokra készül, és bár a CI Games egy kicsi csapat a 2018-as leépítések óta, most épp azon vannak, hogy új fejlesztőket toborozzanak a munkálatok felpörgetésére. A Lords of the Fallen 2 már több fejlesztőcsapatot elfogyasztott korábban, tavaly viszont úgy döntött a CI Games, hogy házon belül fejezik be a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...